Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50 % popust na super MEHIŠKO pojedino - FAITAS + pijačo 2,5 dcl Cockta v Gostilni in galeriji Majolka

50 % popust na super MEHIŠKO pojedino - FAITAS + pijačo 2,5 dcl Cockta v Gostilni in galeriji Majolka

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Okusite izbrano ponudbo in se prepustite okusom, ki bodo nasitili še tako zahtevne goste! Z današnjo ponudbo razvajajte svoje brbončice v stilu Mehike v Gostilni in galeriji Majolka, kjer vam nudijo FAITAS in 2.5 dcl pijače mladosti COCKTO, da bo vse skupaj lažje steklo do vašega želodčka. :)

Faitas ploščo servirajo z mesom, belo in rdečo salso, ribanim sirom in različno zelenjavo in solato, ter totilije, v katere boste vse skupaj zavili. Dodali bodo še več vrst omak, ki so super dopolnilo za vse vrste okusov in še boljše kulinarično doživetje.

V gostilni, kavarni in galeriji Majolki je lepo in domačno, saj so v stari meščanski hiši uredili prijetno kavarno in gostilno v duhu preteklosti in zgodovini same zgradbe, katera sega še v prejšnja stoletja. Preteklost so obudili z veliko elementov starega pohištva in dekoracije. S tem so želeli obiskovalcem pričarati občutek domačnosti in prijetno počutje pri njih.

V kavarni in gostilni Majolka vam vsak dan pripravljajo malice, kosila, večerje, dobro slovensko kuhinjo - mesne jedi, ribje jedi, testenine, rižote, solatne krožnike, mehiško kuhinjo, tajsko kuhinjo, domače sladice, čokoladne torte, sadne pite, zavitke, presne torte, lahke in hitre prigrizke, najboljšo kavo v mestu, veliko ponudbo čajev – vse postreženo v ročno izdelanih skodelicah slovenskega izdelovalca domače in umetne obrti, koktajle, veliko izbira buteljčnih vin, sveže stisnjene sokove ...

V gostilni in kavarni vam je na voljo brezplačni internet, dnevno časopisje in kotiček za najmlajše. Privoščite si mehiško pojedino in začinite mrzle dni z okusnim obrokom! :)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA