Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Splošni pogoji in Izjava o zaupnosti


 IZJAVA O ZASEBNOSTI IN VARNOSTI


Spletna stran www.vsikuponi.si, ki je v lasti podjetja Pikap d.o.o., se zavezuje, da bo varovalo Vašo zasebnost in storilo vse, kar je v moči podjetja, da zaščiti Vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim strankam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o kuponih, popustih, nagradnih igrah, o novih produktih in storitvah ter o novicah in morebitnih spremembah pogojev poslovanja, ki se vršijo na spletni strani
www.vsikuponi.si. Obveščanje bo potekalo samo do vašega preklica. Družba Pikap d.o.o (www.vsikuponi.si) nima namena in ne bo pošiljalo sporočil z neprimerno vsebino.

Spletna stran
www.vsikuponi.si vsebuje povezave do spletnih strani drugih organizacij, podjetij in oseb. Družba Pikap d.o.o. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

Družba Pikap d.o.o. si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naše spletne strani, po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Pri Pikap d.o.o. (www.vsikuponi.si) varstvo podatkov jemljemo resno in sprejeli smo različne ukrepe za varovanje vaših osebnih identifikacijskih podatkov. Do vaših osebnih identifikacijskih podatkov lahko na naši spletni strani dostopate z geslom in vašim e-mail naslovom. To geslo je šifrirano. Priporočamo, da nikomur ne razkrijete vašega gesla in ga skrbno varujete. Za vso škodo, ki bi nastala zaradi zlorabe gesla li v povezavi z njegovo uporabi, je izključno odgovoren Uporabnik sam in Pikap d.o.o. (
www.vsikuponi.si) ne nosi nobene odgovornosti. Poleg tega so Vaši osebni identifikacijski podatki shranjeni na strežniku do katerega lahko dostopajo samo posamezniki ponudniki storitev. Za kodiranje določenih občutljivih podatkov uporabljamo Secure Socket Layer (SSL) tehnologijo, s katero je poskrbljeno za dodatno varnost.


O piškotkih

Ta stran v piškotke shranjuje zgolj podatke o trenutni seji (t.i. PHPSESSID) in o začasnem oz. trenutnem unikatnem idju obiskovalca. S pomočjo tega piškotka se izdelki, ki jh ododate v košarico, ohranijo do vašega naslednjega obiska in vam jih ni potrebno ponovno dodajati. Drugih podatkov ne shranjujemo!

Za potrebe spremljanja obiska (štetje obiskovalcev) uporabljamo storitev Google Analytics, ki je nastavljena tako, da ne shranjuje vaših podatkov, poleg tega pa piškotke zapisuje zgolj za našo domeno (kar pomeni, da teh podatkov ne more prebrati nobena druga stran ali storitev).

piškotek domena vsebina / namen poteče
PHPSESSID vsikuponi.si id trenutne seje ob koncu trenutne seje
tempuserid vsikuponi.si začasni id obiskovalca čez 45 dni
__utma vsikuponi.si datum in čas obiska čez 2 leti
__utmb vsikuponi.si čas trajanja obiska takoj
__utmc vsikuponi.si čas trajanja obiska ob koncu trenutne seje
__utmz vsikuponi.si kako obiskovalec pride na našo stran čez 12 ur
NID * google.com id obiskovalca čez 6 mesecev

* Piškotek NID nastavlja Google +1 gumb. Zaenkrat nismo uspeli najti ustrezne implementacije brez sledilnih piškotkov, zato je ta servis začasno izklopljen in piškotka ne nastavlja.

Facebook, Twitter, Google+ in ostala socialna omrežja
Če ste ob obisku te strani ostali prijavljeni v socialna omrežja in/ali druge storitve (npr. Facebook, Google, Twitter...), je možno, da vam bodo tudi ta omrežja preko socialnih vtičnikov na tej strani (npr. Facebook "Like" ali Google "G+1") nastavila svoje piškotke. Če teh piškotkov ne želite, se jim najlažje izognete tako, da se vsakič, ko takšno omrežje prenehate uporabljati, preprosto odjavite iz omrežja.

Več informacij
Priporočamo vam, da si pred morebitnim izklopom preberete, kaj piškotki sploh so in zakaj se uporabljajo:

Kaj so piškotki in kako jih izklopim

Smernice IPRS o uporabi piškotkov

Google privacy policy (v angleščini)

Več o storitvi Google Analytics (v angleščini)

In kaj lahko storim?
Če želite, lahko uporabo piškotkov vedno izklopite oz. vklopite v vašem brskalniku. Zavedajte pa se, da po izklopu nekatere storitve na teh (in tudi drugih) straneh morda sploh ne bodo delovale ali pa ne bodo delovale pravilno.



Z registracijo na spletni strani
www.vsikuponi.si se šteje, da je uporabnik v celoti prebral, razumel in sprejel izjavo o zasebnosti, pogoje uporabe in nakupa.

Izjava o zasebnosti se nanaša na podatke, ki se zbirajo z uporabo spletne strani www.vsikuponi.si.si, Facebook profila Vsikuponi.si in Twitter profila Vsi kuponi (v nadaljevanju – spletna stran podjetja Pika Plus d.o.o.) in se shranjujejo v bazah podatkov podjetja Pikap d.o.o. (v nadaljevanju www.vsikuponi.si).

Za uspešno poslovanje na www.vsikuponi.si so potrebni naslednji osebni podatki:

- ime in priimek,

- elektronski naslov,
- regija zanimanja,
- kategorije zanimanja,

- telefonska številka*

- datum rojstva*
 - itd…



POGOJI PRODAJE

Pikap d.o.o. (www.vsikuponi.si) omogoča in organizira promocijsko prodajo storitev/proizvodov na spletni strani www.vsikuponi.si kot posrednik v imenu in za račun pogodbenega partnerja. Pogodbeni partner s podpisom pogodbe sporoča, da je v popolnosti prebral, razumel in sprejel pogoje, opisane v pogodbi o poslovnem sodelovanju.

Pogodbeni partner mora v skladu s pogodbo upoštevati vse dogovore in zapisane pogoje le v primeru, da je pogodba podpisana.

Pogodbeni partner se kot lastnik proizvodov/storitev obveže, da bo določen promocijski proizvod/storitev dostavil na najbolj kakovosten način, pri tem pa bo sledil standardom kakovosti in upošteval vestno podjetništvo.

Pikap d.o.o.  se obvezuje , da bo po najvišjih standardih poslovanja organiziral in vodil promocijsko prodajo.

Pikap d.o.o. ni lastnik, niti nima v lasti proizvodov/storitev, ki jih promocijsko ponuja preko svoje spletne strani (www.vsikuponi.si)  in zato ne more biti odgovoren za morebitne napake (pravne ali materialne pomanjkljivosti) ali kakšne druge težave, ki lahko nastanejo pri uporabi ponujenih proizvodov/storitev. Za to odgovarja izključno pogodbeni partner, ki je tudi lastnik ponujenih proizvodov/storitev. Kot  lastnik je partner v celoti odgovoren za vse morebitne poškodbe, bolezni, škodo, terjatve, odgovornosti in po potrebi tudi druge podatke.

Potrdila o plačilu določene storitve/proizvoda (kupona) se izdajo kupcu na njegovo ime oz. imena, ki jih je navedel za nosilce kuponov, po uspešni realizirani ponudbi. Kupon poleg imena vsebuje še druge podatke: številka/koda kupona, ime kupca*, unikatno identifikacijsko kodo, opis storitve/proizvoda, rok koriščenja, kraj oz. naslov koriščenja in po potrebi tudi druge podatke.

Vse morebitne reklamacije rešujeta izključno kupec kupone in ponudnik v zakonsko določenem reklamacijskem roku.

Kupec soglaša, da bo znesek za posamezno ponudbo zmanjšan z njegove kartice/monete le v primeru uspešne realizirane ponudbe. V primeru, da posamezna ponudba ni uspela, kupcu storitev/proizvod ni obračunana in do koriščenja le-te nima pravice. Za nakup storitve/proizvoda se od uporavbnika zahteva registracija, Nakup brez registracije na spletni strani www.vsikuponi.si ni mogoč

POGOJI IN PRAVILA KORIŠČENJA KUPONOV STORITEV/PROIZVODOV

-število dovoljenih nakupov kuponov je vedno določeno znotraj konkretne ponudbe na spletni strani vsikuponi.si
-za morebitno izgubo in krajo kupona nista odgovorna ne Pikap d.o.o. (www.vsikuponi.si) in ne ponudnik storitev
-rok koriščenja kupona se izteče na datum, ki je označen na samem kuponu in se ga ne da podaljšati, razen, če je določeno drugače
-vrednost kupona velja le za proizvod/storitev, opisano v ponudbi na spletni strani www.vsikuponi.si in na kupone, ne pa tudi za morebitne stroške poštnine ali druge manipulativne stroške, razen če to ni posebej navedeno že v ponudbi objavljeni na spletni strani
-kupona se ne da kombinirati z drugimi ugodnostmi oz. darilni kuponi, kot tudi ne prodajati drugim osebam, razen ko je to izrecno dovoljeno na posamezni ponudbi
-vsak kupon, ki ni oz. ne bo izkoriščen v skladu s pravili, bo veljal za neveljavnega

Z registracijo/odprtjem uporabniškega računa na spletni strani www.vsikuponi.si se šteje, da je uporabnik te pogoje v celoti prebral, razumel in sprejel

POGOJI UPORABE

Pikap d.o.o. (www.vsikuponi.si) ponuja interaktivne storitve na spletni strani. Storitev je sestavljena iz obveščanja, organiziranja, posredovanja in izvajanja finančnih transakcij storitev.
Uporabnik je vsaka oseba, ki na kakršen koli način posredno ali neposredno uporablja ali je uporabljal storitve na portalu vsikuponi.si. Za nakupom storitve/proizvodov se od uporabnika zahteva registracija. Registracija se opravi tako, da se na spletni strani www.vsikuponi.si v prosto, namenjen za registracijo, vpiše zahtevane podatke. Nakup brez registracije na spletni strani ni mogoč. Z registracijo na spletni strani www.vsikuponi.si uporabnik potrjuje, da je seznanjen in se strinja z navedenimi pogoji uporabe, pogoji prodaje in izjavi o zaupnosti. Ti pogoji se nanašajo na uporabnika spletnega portala www.vsikuponi.si.

Uporabnikova obveznost in dolžnost je, da spletno stran www.vsikuponi.si, Facebook profil Vsikuponi.si in Twitter profil Vsikuponi.si uporablja izključno v skladu s predpisi RS, ter  splošnimi moralnimi in etičnimi načeli. Na spletni strani vsikuponi.si ni dovoljeno objavljanje, prenašanje ali dajanje kakršnegakoli gradiva, ki predstavlja neposredno konkurenco podjetju Pikap d.o.o. in spletni strani www.vsikuponi.si, katerega vsebina na kakršen koli način krši pravice drugih (vsebina, ki je žaljiva, obrekovalna, ogroža zasebnost, itd..) in gradiva z nezakonito vsebino in obliko. Pikap d.o.o. samo ocenjuje, ali je prišlo do neizpolnjevanja obveznosti s strani uporabnika. V kolikor se z navedenimi pogoji ne strinjate, Vas prosimo, da spletne strani www.vsikuponi.si ne uporabljate.

Vse spletne strani, žigi, design, logotipi, objave, gradiva, statistike, ki so v lasti podjetja Pikap d.o.o., so zaščitene z zakonom ali se uporabljajo v skladu z dovoljenjem nosilca avtorskih pravic. Prepovedana je kakršna koli distribucija, kopiranje, povezovanje, objavljanje ali kakršno koli spreminjane teh spletnih strani brez pisnega dovoljenja podjetja Pikap d.o.o.. Vsaka kršitev omenjenih prepovedi prinese številne nezaželene posledice, kakršni so različni sodni postopki, predvsem pa lahko privede do kazenskega pregona. Podjetje Pikap d.o.o. no dogovorno za dejanja uporabnikov (komentarji v objava, na forumu, in podobno…) in deljenje vsebin na drugih spletnih straneh.  Pikap d.o.o. (www.vsikuponi.si) si pridržuje pravico do uporabe komentarjev, sporočil ali informacij uporabnikov naših spletnih strani za promocijo, oglaševanje, raziskovanje trga ali kakršenkoli drug, zakonsko dovoljen namen.

Pikap d.o.o. ne jamči za točnost, popolnost ali uporabnost kakršnekoli vsebine na spletni strani www.vsikuponi.si, ki so jo na spletno stran postavili uporabniki tretje osebe ali nepooblaščeni uporabniki. Pikap d.o.o. ne odgovarja za morebitno izgubo ali škodo nastalo zaradi tega, ker se je uporabnik zanašal na informacije, ki jih je našel na spletni strani www.vsikuponi.si . Uporabnik in pogodbeni partner se strinjata, da lahko pride do prekinitve storitvena spletni strani, da je stran lahko začasno nedosegljiva ali izključena zaradi razlogov rutinskega vzdrževanja strani ali razlogov, katere Pikap d.o.o ni odgovoren. Pikap d.o.o. ima pravico, da kadarkoli prekine in spremeni pogoje, v koliko se nam spremembe zdijo potrebne in zaželene. Pikap d.o.o. ni odgovoren za kakršnokoli morebitno škodo računalnika ali računalniške opreme uporabnika, ki lahko nastane kot posledica uporabe spletnega portala www.vsikuponi.si
Uporaba spletnih strani v lasti podjetja Pikap d.o.o je prepovedano mlajšim od 15 let.
Za vse morebitne pravne spore, ki lahko nastanejo v zvezi z uporabo spletne strani vsikuponi.si je pristojno sodišče v Ljubljani.

Dodatne Splošne pogoje za poslovne partnerje si lahko preberete tukaj


VARNOST PRI PLAČILU

Pikap d.o.o. varuje osebne podatke kupcev, saj zahteva le podatke, ki so nujni za uspešno vodenje: kupce obvešča o namenih koriščenja, daje možnost izbora namena za informiranje kot tudi možnost izbora koriščenja podatkov v marketinške namene. Vsi podatki so skrbno varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo za dobro opravljanje svojega dela. Vsi zaposleni v podjetju Pikap d.o.o. kot tudi njegovi ponudniki so odgovorni za upoštevanje načel zasebnosti posameznega kupca oz. uporabnika spletni strani www.vsikuponi.so

Plačilne kartice (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro, Activa) ter Moneta
Vse transakcije naših  kuponov potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper), ki omogoča varno transakcijo preko svetovnega spleta. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, k jih upravlja procesni center Activa in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic. Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo in shranjujejo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov, mi kot trgovec, nimamo dostopa oz. vpogleda. Kako lahko to preverite? Enostavno, Ob vsakem nakupu morate namreč vedno znova vnesti številko kreditne kartice prav zato, ker se številka nikamor ne shrani in boste vsakič morali napisati število znova, Vendar vedite, da je tako bolje za vas i hkrati za nas. Ne želimo namreč, da bi prišlo do kakršnekoli zlorabe zaradi uporabe plačilnih kartic.

Plačilo z Moneto
Moneta je priročna in varna storitev plačevanja z mobilnim telefonom. Nakupovanje z moneto je priročno, stroške vseh nakupov pa poravnate enkrat mesečno. Moneta je za vse naročnike Mobitela, Simobila in Debtela že avtomatsko vključena in za njo ni potrebno plačevati dodatnih članarin in obveznosti.

 

SPLETNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Pikap s.o.o. v skladno z zakonom ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

www.vsikuponi.si (Pikap d.o.o.), kot ponudnik storitev, blaga in povezav na ostale spletne strani omogoča spletno trgovino na območju Republike Slovenije. Elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS) objavljamo na svoji spletni strani in je na voljo na spodnji povezavi.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Hvala Vam za vaš obisk in želimo Vam prijeten nakup