Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

CELODNEVNO SAVNANJE ZA 1 OSEBO, Ljubljana, Slovenija - 14 EUR - Celodnevno neomejeno savnanje za 1 osebo (od ponedeljka do petka), Izposoja brisače

CELODNEVNO SAVNANJE ZA 1 OSEBO, Ljubljana, Slovenija - 14 EUR - Celodnevno neomejeno savnanje za 1 osebo (od ponedeljka do petka), Izposoja brisače

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V športnem centru Millenium se trudijo, da so vedno v koraku s časom. Poleg novodobnih kardio in ostalih fitnes naprav, zdrav življenjski slog spodbujajo tudi s svojo ponudbo savn. Sproščanju so namenjene po dve finski, turški ter infra savni. Savnanje koristi vašemu zdravju in počutju in je lahko preventiva za mnoge bolezni sodobnega časa. Za sproščen počitek med in po savnanju je poskrbljeno še z zunanjim hladnim bazenom in prijetnim sprostitvenim prostorom z ležalniki in solno steno, kjer si lahko v prijetnem okolju in ob mirni glasbi privoščite topel čaj, ki je obiskovalcem savne vedno na razpolago.


Finska savna: v finski savni je telo izpostavljeno visoki temperaturi (približno 100 stopinj Celzija) in nizki vlagi (10-20 %). Vlažnost povečujemo s polivanjem pregretih kamnov. Dodana aromatična olja učinek še povečajo.


Turška savna: je parna savna s temperaturo od 45 do 55 stopinj Celzija in visoko relativno vlažnostjo. Zaradi visoke vlažnosti in prisotnosti arom turška savna zelo pozitivno vpliva na dihala (inhaliranje).


Infrardeča savna: ta savna ima temperaturo od 40 do 60 stopinj Celzija in vlažnost največ okrog 45 %. V notranjosti so posebni sevalniki infra žarkov, ki s svojo energijo ogrejejo zrak, ostala (približno 80 %) energije pa se transformira v energijo, katera prodira v telo (globinski učinek savnanja). Infra žarki ogrevajo tkivo do 5 cm globine, torej tudi notranje organe, na to pa se telo odzove s povišanim srčnim utripom in povečanjem količine pretoka krvi skozi srce. Ker pa to povišanje ni tako izrazito kot pri finski in turški savni je ta savna bolj varna za ljudi s srčno-žilnimi težavami. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.