Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

79% popusta na profesionalno ODSTRANJEVANJE ZOBNEGA KAMNA

79% popusta na profesionalno ODSTRANJEVANJE ZOBNEGA KAMNA

79%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privošči si lep in zdrav nasmeh, ki je ogledalo vsakega človeka, je potrebna vsakodnevna temeljita ustna higiena, ki pa kljub trudu in disciplini včasih ne zadošča. Tudi pri ustrezni ustni higieni se lahko namreč zgodi, da se na zobeh naberejo trde zobne obloge oziroma zobni kamen ali madeži zaradi pitja kave, kajenja cigaret in uživanja močno obarvane hrane.

 

odstranjevanje zobnega kamna in peskanje nista pomembna le z estetskega vidika, temveč tudi za higieno in zdravje zob, zato sta priporočljiva vsakomur. Ob ustrezni ustni higieni in izogibanju dejavnikov zabarvanja zob, so rezultati odstranitve zobnega kamna ter peskanja vidni do enega leta. Privoščite si lep nasmeh!

 

Postopek se prične s čiščenjem zobnega kamna s pomočjo ultrazvoka na vseh zobnih površinah in odstranitev oblog na dostopnih koreninskih površinah in v medzobnih prostorih. Nadaljuje se s peskanjem, kjer gre za mehansko odstranjevanje površinskih zabarvanj (zaradi kave, čokolade, tobaka), ko zobozdravnik očisti zobe z močnim curkom vode in prašnih delcev (večinoma sode bikarbone).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.