Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Diamantni piling obraza ter zlata maska+GRATIS urejanje obrvi

Diamantni piling obraza ter zlata maska+GRATIS urejanje obrvi

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Koža na obrazu je najbolj izpostavljena vsakodnevnim dejavnikom, ki povzročajo, da je naša koža vse tisto, česar si ne želimo. Toda s pravilno nego ji lahko povrnemo gladkost, napetost, čistost in njeno naravno lepotoDiamantni piling ali mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mlajše kože, tako za ženske kot moške vseh starosti.

Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globji ) plasti dermisa. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža. Diamantni piling je neinvaziven kozmetični postopek in drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoksom in filerji. Postopek je NEBOLEČ, popolnoma higienski in hipoalergen, saj vakum odstrani odmrle celice s površine kože, ter pospeši prekrvavitev in obnavljanje kožne strukture. Po tretmajih koža občutno pridobi gladkost in nežnost, tvorijo se nove bazalne celice, stimulirajo se fibroplasti, ki provzročajo sintezo kolagena in elastina.

Diamantni piling je prava izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži, kot so poškodbe zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotine po aknah, povečane pore, gube in gubice, manjše pigmentne spremembe, pri pojavu strij in za kožo, ki je brez tonusa. Diamantni piling se uspešno uporablja tudi za posege na vratu, dekolteju, hrbtu, rokah, komolcih ali kolenih. Prvi rezultati so vidni že po prvem tretmaju (do 15 % boljša struktura kože). V večini primerov je v povprečju potrebnih 3- 6 tretmajev. Primeren postopek in število ponovitev ob predhodnem pregledu svetuje kozmetičarka.

Poleg diamantnega pilinga pa boste deležni tudi nanos Luxury ZLATE MASKE, ki je namenjena od vremenskih sprememb in stresa utrujeni koži. Po nanosu zlate maske koža dobi neverjetno čvrst, svež videz brez izraženih gub in linij.

Po tretmaju bo vaša koža izgledala pomlajena in bolj gladka.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.