Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Low-Carb Hy-Pro 85 500g

Low-Carb Hy-Pro 85 500g

16%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izdelek Hy-Pro 85 vsebuje mešanico beljakovin, ki sestoji iz kalcijevega kazeinata, mlečnega izolata, sirotkinega koncentrata in jajčnega albumina.

Beljakovine so izjemno pomembne za normalno delovanje človeškega telesa. Sestavljene so iz manjših gradnikov - aminokislin. Te krožijo po krvi, celice pa potem iz njih izdelujejo telesne beljakovine - mišiče.

Beljakovine prispevajo k pridobivanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Priporočen dnevni vnos beljakovin znaša 0,8 g/kg telesne mase.

Beljakovinska mešanica Hy-Pro 85 vsebuje približno 85 odstotkov (odvisno od okusa) beljakovin na 100 gramov in zagotavlja postopno sproščanje. Ima tudi boljšo aminokislinsko sestavo kot posamezni viri, zaradi česar je odlično dopolnilo obroka.

 

Izdelek Hy-Pro 85 vsebuje tudi biotin, za katerega je dokazano, da:

  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi.
  • prispeva k delovanju živčnega sistema.
  • prispeva k presnovi makrohranil.
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
  • prispeva k ohranjanju zdravih las.
  • prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.
  • prispeva k ohranjanju zdrave kože.

Ko Hy-Pro 85 premešamo z vodo ali mlekom, se zgosti podobno kot puding, zaradi česar je primeren za sladkosnede, ki se težko uprejo slaščicam.

UPORABA:

30 do 50 gramov prahu premešamo z vodo ali mlekom in zaužijemo do 2-krat dnevno. Svetujemo vam približno 20 minut hranjenje v hladilniku - "beljakovinski puding" bo tako še bolj slasten.

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.