Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vitalnost - Vitamin C 1000 100 tablet

Vitalnost - Vitamin C 1000 100 tablet

20%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


S prehrano moramo zadovoljiti najmanj priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) vitaminov in mineralov. PDV/RDA zagotavlja, da ne zbolimo,  medtem ko za optimalno funkcioniranje organizma potrebujemo precej večji vnos.

Dopolnilo Vitamin C je vir vitamina C. Zasnovano je posebej za športnike in rekreativce in posameznike, ki imajo večje potrebe po tem vitaminu.

Vitamin C ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Pomemben je za nastajanje kolagena za normalno delovanje kože, kosti, zob, hrustanca in dlesni. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju. Prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter povečuje absorpcijo železa.

Ena tableta izdelka Vitamin C vsebuje 1000 mg (1250%) vitamina C. Dodani so mu tudi kompleks bioflavonoida citrusa, izvleček šipka in kalcij.

UPORABA:

Dnevno zaužijemo 1 tableto Vitamin C ob obroku.

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.