Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ApiLift Dnevna krema za obraz s čebeljim strupom

ApiLift Dnevna krema za obraz s čebeljim strupom

26%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ApiLift

Dnevna krema za obraz s čebeljim strupom

ApiLift unisex inovativna krema za vse vrste kože s čebeljim strupom, vidno gladi nastale gube in zmanjšuje izražanje gubic.

Preprečuje in upočasnjuje znake staranja, deluje antioksidativno, vzpodbuja celični metabolizem in pospešuje nastanek kolagena. Kožo vlaži, hrani, in neguje. Kombinirano delovanje Retinola in vitamina E, koži povrne napetost in naravni sijaj.

 

Lastnosti Apilift kreme

INDIKACIJE: Apilift krema upočasnjuje in preprečuje znake staranja, vaši koži povrne naravni lesk in sijaj. Inovativna formula s kombiniranim delovanjem retinola, vitamina E in čebeljega strupa učinkuje pomlajevalno, pospeši epitelizacijo ter vidno izboljšuje izražene gubice. Koža tako postane bolj prožna, mehka, mladostna in manj nagubana…

UPORABA: Apilift naravno kremo nanesite na kožo obraza in vratu, po čiščenju in pred nanosom ličil (pred nanosom kožo očistite, ličila uporabite po nanosu kreme).

DELOVANJE Apilift kreme: Apilift inovativna – naravna krema za vse vrste kože s čebeljim strupom, vidno gladi nastale gube in zmanjšuje izražanje gubic. Preprečuje in upočasnjuje znake staranja, deluje antioksidativno, vzpodbuja celični metabolizem in pospešuje nastanek kolagena. Kožo vlaži, hrani in neguje. Kombinirano delovanje retinola in vitamina E, koži povrne napetost in naravni sijaj.

 

Sestavine

INGREDIENTS / VSEBINA KREME: aqua, coco-caprilate, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, butyrospermum parkii butter, propylene glycol, c10-c18 triglycerides, panthenol, glycerin, aluminium starch octenylsuccinate, simmondsia chinensis seed oil, tocopheryl acetate, behenyl alcohol, ethylhexyl methoxycinnamate, bee venom, helianthus annuus seed oil, aloe barbadensis leaf extract, retinyl palmitate, bisabolol, lecithin, tocopherol, ascorbyl palmitate, citric acid, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tetrasodium edta, parfum.

 

Aktivne učinkovine ApiLift kreme

  • ČEBELJI STRUP: Intenzivno spodbuja regeneracijo kože ter pospeši sintezo kolagena in elastana.
  • RETINOL PALMITAT: Deluje proti gubam, povečuje sintezo kolagena, izboljšuje diferenciacijo keratinocitov ter uravnava delovanje lojnic.
  • OCTYL METHOXYCINNAMATE: Solarni filter u.v.b.
  • VITAMIN E: Antioksidant, zavira delovanje prostih radikalov in ščiti kožo pred škodljivim delovanjem UV žarkov.
  • PANTENOL: Vlaži in pospešuje celjenje kože.
  • JOJOBINO OLJE: Hrani, ščiti in regenerira hidrolipidni film kože.

Znanstveniki o glavnih sestavinah ApiLift kreme

Italijanska dermatologinja Chiara Canci komentira:Zahvaljujoč aktivnemu delovanju MELITINA, lahko znanstveno dokažemo, da v koži povzroča vazodilatacijo in kasnejšo proizvodnjo kolagenskih in elastičnih vlaken, kar je bistvenega pomena za mladost in svežino obraza. APAMININ povzroča mišično relaksacijo in je tako odgovoren za sproščujoč učinek in izravnanje gub. Ker krema vsebuje aktivno delujočo komponento čebeljega strupa, je kontraindicirana za osebe z znano alergijo na čebelji strup.

Profesor dermatologije Giampiero Girolomoni na univerzi v Veroni izjavlja, da je laboratorijsko dokazano, da ima MELITIN številne biološke lastnosti in da ČEBELJI STRUP lahko deluje tudi protivnetno. Omenjene aktivne komponente spodbudijo kožo, ki se po nekaj tednih prične raztezati in posledično so izražene gubice zmehčane, sproščujoč učinek na obrazu je očiten.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.