Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

66% popust na DIAMANTNI PILING OBRAZA + KOLAGENSKA TERAPIJA

66% popust na DIAMANTNI PILING OBRAZA + KOLAGENSKA TERAPIJA

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite zdravo kožo na obrazu, ki je videti sveža, sijoča in gladka?

DIAMANTNI PILING

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mlajše kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globji ) plasti dermisa. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža.

Diamantni piling je neinvaziven kozmetični postopek in drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoksom in filerji.

Postopek je NEBOLEČ, popolnoma higienski in hipoalergen, saj vakum odstrani odmrle celice s površine kože, ter pospeši prekrvavitev in obnavljanje kožne strukture. Po tretmajih koža občutno pridobi gladkost in nežnost.

Diamantni piling je prava izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži:

  • poškodb zaradi pretiranega izpostavljanja soncu
  • brazgotine po aknah
  • povečane pore, gube in gubice 
  • manjše pigmentne spremembe
  • pri pojavu strij
  • koža ki je brez tonusa 

Prvi rezultati so vidni že po prvem tretmaju (do 15% boljša struktura kože). V večini primerov je v povprečju potrebnih 3- 6 tretmajev.


KOLAGENSKA TERAPIJA

Kolagenska terapija se izvaja v kolariju. Aparat zelo podoben solariju, le da so notri namesto škodljivih uvA in uvB žarnic, žarnice ki sijejo in s frekvenco vplivajo na proizvodnjo kolagena in elastina v koži. Enostavno ležete, se sprostite in pustite, da koža zaživi v vsej svoji lepoti.

Kolagenske terapije prinesejo dolgoročno izboljšanje vaše kože. Obnovijo mladostno moč na naraven in nežen način. Posebna svetloba v žarnicah aktivira funkcije kože s stimuliranjem produkcije kolagena in elastina in s tem se obnovi struktura kožnih vlaken, kar daje koži mladosten in svež videz. Brez gubic in z napeto kožo boste kot prerojeni. Izboljšana kožna struktura in elastičnost pomaga naši koži ponovno pridobiti mladosten videz. Koža se nežno obnovi, njen izgled se izboljša in tudi druge pomembne funkcije so ponovno aktivirane.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.