Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL DŽBAN, Karlova Studánka, Češka - 89 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL DŽBAN, Karlova Studánka, Češka - 89 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Hotel Džbán, kjer se ponašajo s tradicijo in bogato zgodovino. Sama zgradba hotela sega v leto 1820, nahaja pa se v majhnem, očarljivem mestecu, ki obljublja sprostitev in oddih od vsakdanjega nemira večjih mest.


Stavba je bila prenovljena in leta 1950 postala hotel, pri čemer so nekateri prostori ohranili izvirni videz. Notranjost je bila prenovljena, da lahko zadovolji potrebe gostov, retro stil pa prinaša nostalgijo v 20. stoletje. Sobe, kjer lahko namestijo do 71 oseb, ponujajo lastno kopalnico s prho in straniščem. Hotel vključuje tudi fitnes center in savno.


V hotelski restavraciji boste lahko uživali ob spremljavi glasbe sedemdesetih let, kjer se čas ustavi.  Hotel se nahaja pod najvišjo goro v Moravii, Pradědu, zato lahko s polnimi pljuči vdihnete čist gorski zrak. Zgodovinske stavbe in del hotelske notranjosti vas bodo popeljali v preteklost teh slikovitih predelov, medtem pa so preprosto a vendar okusno opremljene sobe popolno mesto za večerno sprostitev od hitrega načina današnjega življenja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.