Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL DANICA, Vrnjačka Banja, Srbija - 57 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polni penzion za 2 osebi

HOTEL DANICA, Vrnjačka Banja, Srbija - 57 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polni penzion za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Danica se nahaja v idealni, mirni pokrajini Vrnjačka Banja, takoj nad Lipovačko reko ob robu hrastovega gozda. Stran od hrupa in množice vila Danica zagotavlja užitke v naravni lepoti in vam zagotavlja prijetne spa počitnice. Oddaljena le 300 metrov stran od izvira Slatine predstavlja idealno lokacijo za dostop do ostalih izvorov in spa bazena. Romantična atmosfera in številne zelene površine zagotavljajo odlično lokacijo za sprostitev.


Hotel razpolaga s 13dvoposteljnimi sobami, 2 Superior dvoposteljima sobama, 2 penthaus aaprtmaji, 8družinskimi sobami in 1 apartmajem s kuhinjo. Celotna nastanitvena kapacitetahotela: 60 do 73 oseb. Vse sobe so sodobno opremljene in visoke kakovosti. VHotelu Danica boste našli vrhunsko restavracijo, etno vas na odpretem, fitnessdvorano, konferenčno dvorano in parkirišče na odprtem.


Vrnjačka Banja je idealno mesto za ljudi vseh starosti zaradi slavnih in številnih kulturnih, umetniških in zabavnih dogodkov, med katerimi posebno mesto zasedajo Vrnjački karneval in številni koncerti slavnih glasbenih izvajalcev. Za vse goste organizirajo izlet v bližnje samostane Žiča, Studenica Ljubostinja in sv. Petka, pa tudi obisk gore Goč, kjer se lahko sprostite ob hoji okrog močvirja ali pa jezera poleti, pozimi pa tam smučate.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.