Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BRISTOL by OHM Group, Opatija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi (zajtrk in večerja)

HOTEL BRISTOL by OHM Group, Opatija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi (zajtrk in večerja)

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Luksuzni Hotel Bristol vas vabi v majhno obmorsko mestece Opatijo. Hotel stoji le nekaj korakov stran od znamenite obalne promenade, kjer bodo tako izvrstna ponudba hotelske restavracije z domačimi in tujimi specialitetami, kot uživanje ob pitju jutranje kave na sončni terasi in razvajanje v Spa & Wellness centru zadovoljile še tako zahtevne goste. Pustite se razvajati v cesarskem slogu!


V centru Opatije, samo nekaj minut hoje od morja, se nahaja veličastni hotel Bristol zgrajen leta 1906. Nedavno prenovljen, nadaljuje z izsevanjem cesarskega blišča, kar je v imenitnem sožitju s posebnim šarmom Opatije. To majhno mestece, ki leži ob sami obali, se lahko pohvali z vrsto let izjemne turistične tradicije na Jadranu. Zaradi kombinacije morja, mediteranske klime in planin v zaledju, je Kvarnerski zaliv priljubljena turistična destinacija - ne samo v poletnih mesecih, ampak skozi vse leto.


S popoldansko kavo in okusnimi slaščicami se boste izvrstno sprostili v tradicionalni dunajski Kavarni Palme, prijazno osebje v hotelski restavraciji pa Vam bo z veseljem pomagalo izbrati med nacionalnimi specialitetami. Ob diskretni glasbi in s kozarcem penine boste prav gotovo uživali v znanem opatijskem flairju.


Spa & Beauty kotiček, opremljen s fitnesom, whirlpoolom in savno vam ponuja vsebine  za rekreacijo ter široko izbiro lepotilnih tretmajev.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.