Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SKI & BIKE NASSFELD APARTMENTS, Nassfeld (Hermagor), Avstrija - 483 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 5% popust na smučarske vozovnice

SKI & BIKE NASSFELD APARTMENTS, Nassfeld (Hermagor), Avstrija - 483 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 5% popust na smučarske vozovnice

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ski & Bike Nassfeld Apartmaji se nahajo v mestu Obervellach, 2 km vzhodno od mesta Šmohor (Hermagor) in 10 km od smučarskega (poleti gorskega) središča Mokrine-Šmohor (Nassfeld-Hermagor). Privoščite si smučarske počitnice, ki jih že dolgo pričakujete!


Vsak apartma ima dostop do Wi-fi interneta. Popolnoma opremljena kuhinja in udobna dnevna soba sta glavni prednosti Nassfeld apartmajev. Gostom je na razpolago skupna pralnica perila z pralnim strojem, sušilcem in likalnico z likalnikom. Pralnica je na voljo ob manjšem doplačilu.


Zajtrk si lahko privoščite v sosednji restavraciji Bachmanns. V Šmohorju lahko najdete še druge restavracije, lahko pa se tudi prijavite na oglede lokalne proizvodnje dimljenega lososa s pokušino izdelkov. Otroci se lahko zabavajo na igrišču v vrtu, kjer so vam na voljo tudi pripomočki za pripravo piknikov. Ob manjšem doplačilu si lahko izposodite kolesa in z njimi raziščete prečudovito alpsko okolico.


Le 15 minut vožnje od hotela se nahaja Preseško jezero (Presseggersee), kjer lahko plavate, deskate na vodi ali se potapljate. Na reki Zili (Gail) lahko tudi raftate in lovite ribe.
 

Regija Korintijskih Alp pripada eni najlepših regij v Avstriji. Okolica ponuja  številne možnosti za preživljanje prostega časa. Je odlična izbira za športnike, pa tudi za družine z otroki. Pred hotelom se po okolici odpirajo številne kolesarske poti: izberete lahko lažje, kot je na primer dolina reke Zile, ali tiste malce bolj zahtevne, ki potekajo tudi po gorskih poteh.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.