Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Studio Kvadrus: Deluxe masaža za 2 osebi 85 minut le 39,90 €

Studio Kvadrus: Deluxe masaža za 2 osebi 85 minut le 39,90 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Tokrat se skupaj z drago osebo odpravite na ultimativno sproščanje! 85-minutna delux masaža v PARU vas bo tokrat stala le 39,90 €, namesto 100 €!
Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade, tokrat pa vas bo tudi...



Kaj ponudba vključuje?
Delux masaža v PARU 85 min. Ultra sprostitvena masaža celega telesa vključuje: 10 minut reiki terapije, 10 minut suhe masaže lasišča, 10 minut masaže vratne hrbtenice, 35 minut masaže telesa, 20 minut masaže stopal.Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo.Uporabljajo izključno slovenska masažna olja.Brezplačno parkirišče.Masaža je na voljo vsak dan med 7:00 in 22:30 uro.*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.3.2017.Opis ponudbe
Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade. Kombinacija masažnih tehnik vas bo popeljala do popolne sprostitve. Tokrat se skupaj z drago osebo odpravite na sproščanje, odženite stres ter se popolnoma sprostite.
REIKI TERAPIJARejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika rejki je neboleča in varna. Vse bolezni najprej nastanejo na energetskem delu in šele potem se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Potek terapije: Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na več točkah vašega telesa. Medtem, ko udobno ležite na masažni mizi, vas terapevt med seanso še meditira, da se popolnoma sprostite in potopite v alfa stanje.
SUHA MASAŽA LASIŠČAEden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.
MASAŽA VRATNE HRBTENICEMasaža vratne hrbtenice zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje.
MASAŽA TELESAMasaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.
MASAŽA STOPALMasaža stopal je primerna za ljudi vseh starosti in pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. S pritiskanjem ali masiranjem točk na nogah dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa. V Studiu Kvadrus vaju pričakujejo v prijetnem ambientu, ob prijetni glasbi in kvalitetni masaži. Polešajte si dan!
Ekipa Mestoidej o ponudniku: "Ob vstopu v salon so me pričakali copatki, pomirjujoča glasba in prijazno osebje. Po masaži se je bolečina v mojih ramenih močno zmanjšala in gibanje je veliko lažje. Zelo mi je bilo všeč, da si je terapevt vzel še 10 min za strokoven posvet in sigurno se bom še oglasila.”-Aleksandra Š., 7.12.2015
Plačajte le 8 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 85-minutna delux masaža v PARU vas bo stala le 39,90 €, namesto 100 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 8 €, preostali znesek 31,90 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
*Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 041 704 363 ali info@kvadrus.si.Naročilo brez kode potrdila ni možno.Natisnjeno potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Jarška cesta 36, 1000 Ljubljana (v pasaži, 3. vrata).Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.3.2017.Odpoved termina je možna 48 ur pred dogovorjenim terminom, v nasprotnem primeru se smatra potrdilo kot unovčeno.Masaža para poteka istočasno, vendar ne v istem prostoru.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite največ 2 potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 31,90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.ODPOVED TERMINA JE MOŽNA 48 UR PRED TERMINOM, SICER SE KUPON ŠTEJE KOT UNOVČEN.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.Priprava na masažo: Pred prihodom na masažo predlagamo, da se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje in uživanje alkoholnih pijač. V dveh urah po masaži popite liter vode in počivajte.O ponudniku:
Ponudnik: Studio Kvadrus Kontaktni podatki: 041 704-363 ali info@kvadrus.si Lokacija ponudnika: Jarška cesta 36, 1000 Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.