Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LA CASA MEDIOEVALE, Lamporecchio, Pistoia, Italija - 198 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x 3-hodni meni za 2 osebi

LA CASA MEDIOEVALE, Lamporecchio, Pistoia, Italija - 198 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x 3-hodni meni za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


La Casa Medioevale se nahaja v okolišu Montalbana v srcu Toskane, kjer pridobivajo ekstra deviško olivno olje IGP iz lastno pridelanih oliv. Je odlično mesto za sprostitev in uživanje v svežem zraku. Na vrtu boste našli številne kotičke za sprostitev. Ob sprehodu skozi vrt se prepustite svežim in opajajočim vonjem sivke, rožmarina, timijana in jasmina.

 
Zgradba je bila v celoti prenovljena v skladu s toskansko dediščino. V pritličju je velik atrij s prostorno jedilnico. Za pobeg od vsakdanjika si lahko sposodite katero od knjig v različnih jezikih, ki jih boste našli v knjižnem kotičku.


V prvem nadstropju ponujajo 6 prostornih sob, posvečenih šestim različnim toskanskim avtorjem renesančne dobe: Danteju, Petrarci, Ceccu Angiolieriju, Boccacciu in Leonardu da Vinciju. Na voljo vam je tudi 70m2 velik apartma z dvema spalnicama, kopalnico in kuhinjo.

 
Hiša se nahaja v bližini Montecatini golf kluba, le 30 min stran od Firenc, Lucce, Pistoie in 45 min od mesta Siena.

 
La Casa Medioevale je odličen kraj za otroke, ki se lahko igrajo in uživajo z varuškami. Če želite lahko za vas organizirajo otroško varstvo tako podnevi kot ponoči.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.