Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

THE PUCIĆ PALACE, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 219 EUR - 2x nočitev v Executive sobi s pogledom na trg za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

THE PUCIĆ PALACE, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 219 EUR - 2x nočitev v Executive sobi s pogledom na trg za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://www.youtube.com/watch?t=45&v=GTNpPZRh90k

Dobrodošli v luksuznem  hotelu s 5 zvezdicami, ki se nahaja v Starem mestu v Dubrovniku. Baročna stavba iz 17. stoletja je locirana na trgu Ivana Gundulića. Obkrožajo ga številne kulturne znamenitosti, živahni bari in restavracije, veliko muzejev, umetniških galerij ter koncertne dvorane na odprtem.


The Pucić Palace Hotel ima 17 luksuznih sob, katere s svojo notranjostjo pričarajo luksuzno in intimno atmosfero. Gre za kombinacijo avtentičnih značilnosti in veličastnega parketa iz dreves oljke ter kamnitih sten z modernimi vsebinami. Vse hotelske sobe imajo klimatske naprave, DVD in CD predvajalnike ter brezžični dostop do interneta. Hotel je popolna izbira za poroke in intimna srečanja v Dubrovniku. Luksuzni boutique hotel v centru Dubrovnika nudi dve restavraciji: Café Royal, Defne – kjer lahko izbirate med vzhodno-mediteranskem in mediteranskim menijem ter vinski bar Razonoda v katerem lahko poskusite številna svetovna in domača vina in šampanjce.

The Pucić Palace omogoča gostom ekskluziven dostop do East West Beach Kluba - plaži Banje, do katere lahko pridete v nekaj minutah, zadostuje le kratek sprehod od hotela. Skyscanner je leta 2009 razglasil plažo Banje kot eno izmed top 5 najboljših plaž v Evropi. Obiščite Dubrovnik in uživajte v eni najatraktivnejših destinacij na hrvaški obali! Kultura, bogata zgodovina, izvrstne restavracije ter edinstvene naravne lepote in kristalno čisto morje – vse to je značilno za čudoviti Dubrovnik. Oglejte si dubrovniške znamenitosti, ki pričajo o veličastni zgodovini tega mesta, kot sta Onofrijeva vodnjaka, trdnjava Minčeta, palača Sponza.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.