Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL RUBIN, Budimpešta, Madžarska - 150 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in kosilo ali večerja brez pijače) za 2 osebi

HOTEL RUBIN, Budimpešta, Madžarska - 150 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in kosilo ali večerja brez pijače) za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se čarom mesta Budimpešte in preživite oddih v Rubin Wellness & Conference Hotelu. Mesto je razdeljeno na 23. okrožij in hotel Rubin se nahaja v okrožju Budim, ki je prestižnejši del mesta. V hotelu bodo poskrbeli, da se boste počutili domače z okušanjem tradicionalne madžarske in mednarodne kuhinje, uživanjem na hotelskem vrtu ob vrhunskem domačem vinu in se prepustili razvajanju  v wellness in fitness centru.

Rubin Wellness & Conference Hotel vam nudi vrhunsko nastanitev  z brezplačnim bifejskim zajtrkom, brezplačno WiFi internetno povezavo in brezhibno opremljenim fitnes in wellness centrom brez kakršnegakoli doplačila.

Hotel Rubin se nahaja v predelu Budim, v osrčju prečudovite zelene okolice blizu centra Budimpešte in Budimskega gradu. Nudi 80 prostornih, elegantno opremljenih in klimatiziranih sob.

Večina sob ima teraso in balkon s pogledom na vrt. Hotel ima svoj lastni, edinstveni vrt z drevesi, ki nudijo senco, promenadami, klopmi in vodnjakom. Začnite svoj dan z okusnim bifejskim zajtrkom v novo opremljeni hotelski restavraciji. Prepustite se užitkom v popolnoma brezplačnem wellness in fitnes centru.

Harmonija in ravnovesje. Storitev, izkušnja in novost. Rubin Wellness & Conference Hotel vam zagotavlja vse pripomočke, zabavo in storitve, da boste med svojim oddihom kar najbolj uživali.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.