Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LUXURIA APARTMENTS INN , Split, Hrvaška - 90 EUR - 3x nočitev v luksuzni sobi s pogledom na morje in mesto za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

LUXURIA APARTMENTS INN , Split, Hrvaška - 90 EUR - 3x nočitev v luksuzni sobi s pogledom na morje in mesto za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Za vas smo pripravili odlično akcijsko ponudbo 2+1 za oddih v samem centru Splita! Plačajte 2 nočitvi, bivajte pa 3 nočitve v luksuznih sobah. Izkoristite neverjetno ponudbo, ki traja do maja 2017! 


Split je večno mlado mesto utripa v samosvojem urbanem ritmu. Njegovo srce je Dioklecijanova palača, ki je skupaj z zgodovinskim centrom mesta na seznamu svetovne kulturne dediščine. Nahaja se na najtoplejšem območju severne obale Sredozemlja in ponuja bogato turistično ponudbo, edinstveno kulturno doživetje, zaradi česar je idealna dopustniška destinacija preko celega leta.    Ne izpustite ogleda katedrale sv. Dujma, splitskega zaščitnika, v mavzoleju carja Dioklecijana, sigurno pa se vam bodo zdeli zanimivi tudi kulturni spomeniki, kot je renesančni trg Prokurative ter palače, cerkve in muzeji. Najdite svoj mir v zeleni oazi mesta Split in se povzpnite na hrib Marjan, kjer se lahko sprehodite po urejenih sprehajalnih poteh.


Odlično nastanitev pa boste našli v luksuznih sobah v samem centru mesta, ki so urejene z dozo tradicionalnega šarma in elegance. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.