Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Thermana Laško: Eksotična kopel Tropska pravljica za PAR (60 min.) le 39 €

Thermana Laško: Eksotična kopel Tropska pravljica za PAR (60 min.) le 39 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščite si pravo tropsko doživetje, doživite mini eksotične počitnice. Kopel s prijetno aromo sočnega manga vas bo popeljala v daljne tropske kraje. Mangov liker in sadje s kokosom v kozarčku bodo poskrbeli za tropsko...



Kaj ponudba vključuje?
Eksotična kopel Tropska pravljica (60 min) za 2 osebi.Postrežejo vam z mangovim likerjem in sadjem s kokosom v kozarčku.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.2.2017 od ponedeljka do četrtka.*Opis ponudbe
Zapeljite svojo boljšo polovico z eksotičnim tropskim razvajanjem, ki bo v vaju obudilo romantiko in izboljšalo počutje. V Thermani Laško si bosta v paru privoščila razvajanje polno mangove arome.
Privoščite si pravo tropsko razvajanje, doživite mini eksotične počitnice. Kopel s prijetno aromo sočnega manga vas bo popeljala v daljne tropske kraje, mangov liker in sadje s kokosom v kozarčku pa bodo poskrbeli za tropsko kulinarično dopolnitev kopeli.
V Wellness Spa Centru Thermana – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, vašim željam in iskanju harmonije. Pri njih je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.
Torej, naj se razvajanje prične, ... Plačajte le 6 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Kopel Tropska pravljica za 2 osebi, vas bo stala le 39 €, namesto 57 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 5 €, preostalih 34 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Thermana Laško: Romantična kopel Čokoladne sanje in večerja za 2 le 59 €
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 423 20 45 ali info.wellness-spa@thermana.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.2.2017 od ponedeljka do četrtka. Potrdilo ne velja v terminu od 24.12.2016 do 8.1.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 34 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Potrdilo o ekskluzivni ceni lahko koristite le za maksi wellness dan in ga pri ponudniku ni možno zamenjati za darilni bon Thermane Laško ali za drugo storitev.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Thermana Laško Kontaktni podatki: 03 423 20 45 Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.