Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL BURGER VENIŠE, Nazarje, Slovenija - 118 EUR - 2x nočitev za 2 odrasli osebi (+ 2 otroka do 12. leta brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi (+ 2 otroka do 12. leta brezplačno)

HOTEL BURGER VENIŠE, Nazarje, Slovenija - 118 EUR - 2x nočitev za 2 odrasli osebi (+ 2 otroka do 12. leta brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi (+ 2 otroka do 12. leta brezplačno)

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le nekaj kilometrov od Nazarij, v izjemnem naravnem okolju, kjer je obilo priložnosti za rekreacijo in zdravo preživljanje prostega časa vas pričakuje turistično - rekreacijski kompleks Ranč Burger Veniše. Privoščite si družinski oddih!


Obiskovalcem nudijo penzionsko nastanitev v hotelu. Restavracija sprejme do 130 gostov, na voljo sta tudi dve konferenčni sobi, bistro (Western), za zdravje in lepoto pa wellness - finska, turška in zeliščna savna, masaže, jacuzzi, solarij, fitnes. Kulinarika je izvrstna in domača, za vse okuse. V sklopu ranča vam nudijo 3 tenis igrišča z umetno travo, odločite pa se lahko tudi za ježo na odličnih konjih ali vožnjo s kočijo.


Leta 1984 sta kupila zakonca Burger kmetijo VENIŠE z enaindvajsetimi hektarji. Od stare kmetije so ostali le kozolec in kletni prostori izpod paviljona v katerih je sedaj vinska klet. Leta 1987 so na ranč pripeljali prve konje pasme haflinger. V istem letu so pripeljali še lipicance, hanoveranke in na koncu še dva frizijca, ki sta edina v Sloveniji.


Hotel Burger Veniše je hotel s tremi zvezdicami, ki se odlikuje po tradiciji dobre kuhinje in prisrčne gostoljubnosti. Gostom je na voljo 16 elegantno opremljenih sob visoke kategorije, od tega je 10-dvoposteljnih, 3-triposteljne in 3-enoposteljne sobe. Ker je v dve sobi možno namestiti tudi dodatno posteljo ima hotel skupaj 34 udobnih ležišč. Vse sobe so moderno opremljene in imajo satelitsko televizijo, telefon, mini bar in nekatere tudi balkon. Gostje se prijetno počutijo, mirno spijo in lahko pozabijo na skrbi vsakdana. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.