Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL RASTBICHLER, San Sigismondo/Chienes, Italija - 299 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Steklenica vina

HOTEL RASTBICHLER, San Sigismondo/Chienes, Italija - 299 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Steklenica vina

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v hotelu Rastbichler v St. Sigmund/Kiens, v prenovljen hotel, ki ponuja popolno nastanitev za sproščujoč oddih v Puster dolini. Ni pomembno ali iščete 7-dnevni sanjski oddih, kratki vikend pobeg, ali ste na poslovnem potovanju ... jamčimo vam, da boste v hotelu Rastbichler uživali!


San Sigismondo je samo 12 km odddaljen od Brunica in 20 km od Bressanone. Zaradi svojega položaja predstavlja dobro dobro izhodiščno točko za številne izlete, kolesarjenje, smučarske pustolovščine…Pozimi vas bodo prizori belega snega enostavno navdušili, spomladi pa vas bo pokrajina očarala zaradi čudovitih prizorov. Potrebno je bilo samo 100 dni prenove spomladi leta 2005, da se je hotel spremenil v današnji Art in Feng Shui Hotel. Zunanjost, sobe in vhodni prostor so bili popolnoma prenovljeni. Prenova je tekla v skladu z načeli Feng Shui, zato so sobe opremljene v skladu s petimi elementi. To se lahko opazi v izbiri barv, zaobljenim koti, izbiri dodatne opreme, kot tudi slik Gudrun Tauber.


Sprostite se lahko v wellness centru, uživate in ponovno napolnite baterije ob številnih storitvah - bazen, finska savna, infrardeča kabina. Kulinarične specialitete v hotelu Rastbichler v Puster Valley in umetnost gurmanskih delikates ... ekipa kuharjev bo pripravila izvrstne poslastice za vas tekom vašega polpenzionskega bivanja.


Preživite lepe trenutke, ustvarite nepozabne spomine, sprostite se in se potopite v svet blagostanja na Južnem Tirolskem!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.