Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTHOTEL VITAL, Moravske Toplice, Slovenija - 109 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 4 osebe

APARTHOTEL VITAL, Moravske Toplice, Slovenija - 109 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 4 osebe

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Aparthotel Vitalponuja prijetno in sproščeno bivanje na oddihu v slikovitem in s termalnimivrelci obogatenem Prekmurju. Nahaja se na mirni lokaciji v strogem centruMoravskih Toplic in v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat. Ponuja 7prostornih in okusno opremljenih apartmajev ter 2 prijetni in udobni sobi. Vhiši je tudi manjši gostinski lokal z različno ponudbo in dodatnimi storitvami,ki bodo vaš dopust še dodatno popestrile.


Apartma ponuja vse potrebno zasproščeno in prijetno bivanje na dopustu. Prijazni, topli in romantičnikotički, ki jih odlikuje prijeten ambient, se vam bodo vtisnili v spomin in zveseljem se boste vedno znova vračali v Aparthotel Vital. V prostornihapartmajih so na voljo kuhinja s posodo in priborom, sedežne površine,televizijski sprejemnik, klimatska naprava in vse ostalo, kar pričara udobjedoma tudi na oddihu.


Med bivanjem v Aparthotelu Vital se lahko sprostite nabalkonu apartmaja. Balkoni so opremljeni z mizo in stoli ter varno ograjeni.


V Aparthotelu Vital ste dobrodošli tako vi, kot tudi vašihišni ljubljenčki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.