Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hiša masaž, terapij in vadb To-Me: Klasična švedska masaža telesa (60 min.) -55%

Hiša masaž, terapij in vadb To-Me: Klasična švedska masaža telesa (60 min.) -55%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Klasična masaža telesa je ročna obdelava kože in mehkih tkiv telesa. Učinkuje na celo telo, še posebno pa mišice, kožo, obtok limfe in krvi ter prispeva k boljšemu počutju in sproščenosti. Masira se hrbet, roke, noge, obraz,...



Kaj ponudba vključuje?
Klasična švedska masaža telesa (60 min.).Brezplačno parkirno mesto.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.2.2017.Opis ponudbe
Klasična masaža telesa je ročna obdelava kože in mehkih tkiv telesa. Učinkuje na celo telo, še posebno pa mišice, kožo, obtok limfe in krvi ter prispeva k boljšemu počutju in sproščenosti. Masira se hrbet, roke, noge, obraz, zgornji del prsnega koša, trebuh.
Kako poteka klasična švedska masaža? Izvaja se na goli koži, ki jo najprej naoljijo. Zajema celotno telo – prične se na hrbtu in končna pri trebušnih mišicah. Pri masaži se uporablja različne tehnike prijemov: gladenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje in tresenje.
Pozitivni in sproščujoči učinki na telo so fizične in psihične narave, saj se sprosti celotno telo. Masaža odpravlja stres, napetost in posledično tudi nespečnost. Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo. Koža je po masaži voljna, elastična in odporna proti zunanjim vplivom.
Klasična ali švedska masaža združuje v sebi grške, kitajske, egipčanske in rimske tehnike masiranja in je osnova higienski, športni in medicinski masaži. Predstavlja tudi odlično dopolnitev fizični aktivnosti.
Plačajte le 3,90 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Klasična švedska masaža (60 min.) vas bo stala le 17,90 €, namesto 40 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto le za 3,90 €, preostali znesek 14 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Hiša masaž, vadb in terapij To-Me: Refleksna masaža stopal (45 min.) -51%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku izključno na 031 533 265 ali tadejasiberl1312@gmail.com.Naročilo termina brez kode potrdila ni možno.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kneza Koclja 57, 1000 Ljubljana-Šiška.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.2.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 14 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Delovni čas: od ponedeljka do petka od 9h do 21h. sobota od 12h do 15h.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazne slike so simbolične.O ponudniku:
Ponudnik: Hiša masaž, terapij in vadb To-Me (Vivam) Kontaktni podatki: 031 533 265 ali tadejasiberl1312@gmail.com Lokacija ponudnika: Kneza Koclja 57, 1000 Ljubljana-Šiška


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA