Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

RESORT POHORJE, Pohorje, Slovenija - 188 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

RESORT POHORJE, Pohorje, Slovenija - 188 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Užijte svež zrak in se sprostite na nadmorski višini 1050 m v hotelu Bellevue, hotelu Bolfenk ali hotelu Arena. Privoščite si oddih v naravi na Pohorju ali pa se pustite razvajati v wellness centru, kjer bodo poskrbeli za dobro počutje vašega telesa in duha!


Hotel Bellevue 4* je prijeten hotel, ki privablja goste z zanimivo in domiselno ponudbo skozi vse leto. Poleg nastanitve so na voljo wellness center, restavracije ter predavalnice za poslovna srečanja. V hotelu Bellevue je na voljo 42 udobnih dvoposteljnih sob. Gostje lahko uživajo v bogati ponudbi savn s počivališči tudi na prostem, sprostitvenih masažah in v razkošnem ambientu Ciproš.


Hotel Bolfenk 4* se ponaša z 20 nadstandardnimi sobami s skupno 80 ležišči ter prekrasnim pogledom na Pohorske gozdove. V samem hotelu je kavarna, velika kamin avla, shramba za smuči, restavracija in predavalnica, ki sprejme do 70 udeležencev. Hotel je neposredno povezan z Velnes Hišo Dobrega počutja in ima urejeno parkirišče. V hotelu je skupaj 20 sob, ki so enako velike in opremljene. Hotel je neposredno povezan z Gorskim wellness centrom Bolfenk, v katerem je bazen, whirlpooli, otroški bazen; v II. nadstropju je beauty in spa center s svetom savn (finska, turška, zeliščna), ohlajevalni bazenček, ledena jama in whirlpool. 


Hotel Arena 4* je umeščen na obronke Mariborskega Pohorja. Leži v neposredni bližini najdaljšega osvetljenega smučišča v tem delu sveta in je kot ustvarjen za športnike, poslovneže, družine in individualne goste, ki si želijo preživeti nekaj sproščujočih dni v osrčju narave. Skozi slogan »Udobje v naravi« vam ponuja beg od stresnega življenja, kjer si boste brez slabe vesti vzeli čas zase in se prepustili razvajanju.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.