Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zdravilišče Radenci, Hotel Izvir 4*: 3-dnevni termalni oddih s kopanjem in savnanjem za 2 osebi - 46%. Vključen polpenzion!

Zdravilišče Radenci, Hotel Izvir 4*: 3-dnevni termalni oddih s kopanjem in savnanjem za 2 osebi - 46%. Vključen polpenzion!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zdravilišče Radenci vas vabijo na 3-dnevni oddih z neomejenim kopanjem in savnanjem ter namestitvijo v Hotelu Izvir 4* s polpenzionom za le 157 €, namesto 296 € za 2 osebi! Ugodni popusti tudi za otroke. Radenci so več kot primerni...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v sobi s francoskim ležiščem hotela Izvir 4 za 2 osebi*,2x polpenzion za 2 osebi,neomejeno kopanje v Zdravilišču Radenci (možnost celodnevnega kopanja tudi na dan odhoda),1x dnevno prost vstop v svet savn (do 15:00. ure),pitna kura z radensko slatino iz vrelca v salonu mineralne vode.jutranja gimnastika, aqua fitness ter vaje v fitness studiu,uporaba kopalnega plašča,animacijski program,brezplačno parkirno mesto.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 27.11.2016 do 23.12.2016 ter od 2.1.2017 do 30.1.2017 za koriščenje med tednom, bivanje med vikendom doplačilo*.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Privoščite si termalni oddih, ki je pozimi najslajši. Zdravilišče Radenci vas vabijo v svoj mehurčkast objem. Dom slavne mineralne vode Radenske ponuja naravne učinke vode, 130 let zdraviliške tradicije in sodobne metode zdravljenja.
Namestitev je v Hotelu Izvir 4*, ki je prijazen in udoben hotel s 128 sobami. Izbirajo ga tisti, ki bi radi med počitnicami izboljšali svoje počutje. Primeren je za vse, ki želijo blagodejni dar mineralne vode dopolniti z nego telesa in krepitvijo telesne odpornosti. Hotel Izvir zato ponuja raznovrstne aktivnosti in programe za dobro počutje.Bazenski kompleks v Zdravilišču Radenci obsega notranji plavalni bazen z navadno vodo, notranji in zunanji termalni bazen s termomineralno vodo, notranji bazen s toplimi vrelci do 37 ℃, čofotalnike za otroke z navadno in termalno vodo, bazen za knajpanje s hladno vodo, slapove, pod- in nadvodne masaže in atraktivno deročo reko. Bazenski kompleks Zdravilišča Radenci se po ocenah obiskovalcev slovenskih kopališč v vseslovenski akciji naj kopališče uvršča med najbolj priljubljene bazene v svoji kategoriji.
Zdravilišče Radenci je idealno za družinske počitnice. Kompleks z okolico ponuja ogromno priložnosti za družinske izlete in kolesarjenje, staršem in otrokom so na voljo različni zdravstveni in zabavni programi. Sploh otroci bodo spoznali, da zdravilišča še zdaleč niso le za dedke in babice. Od jutra do večera bo z njimi razposajena Veverička Muki, ki jih bo učila odnosa do narave in spoštovanja tradicije tega slovenskega zdravilišča, zraven pa učila pomena rekreacije za zdravo telo. Ob velikem vodnem parku bodo otroci lahko skupaj z družino odkrivali lokalne znamenitosti možnosti za aktivne počitnice pa v Zdravilišču Radenci ne zmanjka nikoli. Plačajte le 24 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih s polpenzionom ter kopanjem za 2 osebi, vas bo stal le 157 €, namesto 296 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 24 €, preostali znesek 133 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na rezervacije@shr.si ali 02 512 2200.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliško naselje 12, 9252 Radenci.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 27.11.2016 do 23.12.2016 ter od 2.1.2017 do 30.1.2017 za koriščenje med tednom od nedelje do petka, bivanje med vikendom doplačilo.*Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 133 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa: 1,27 €/osebo/noč.Prijavnina: 1 €/osebo.*Doplačilo za bivanje med vikendom (petek, sobota):2 € oseba/noč.*Otroška doplačila in popusti: otrok do 2. leta: brezplačno,prvi otrok od 2 do 12 let pavšalno doplačilo 7 € na noč na otroka,drugi otrok od 12 do 15 let 50 % popust,otrok od 12 do 15 let 30 % popust.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Prihod, po 14:00, odhod: do 11.00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni,s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Izvir 4*, Zdravilišče Radenci Kontaktni podatki: rezervacije@shr.si ali 02 512 2200 Lokacija ponudnika: Zdraviliško naselje 12, 9252 Radenci


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.