Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BENDA, Mozirje, Slovenija - 89 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 30% popust v Termah Dobrna za obisk bazenov in dežele savn (Hotel Vita)

HOTEL BENDA, Mozirje, Slovenija - 89 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 30% popust v Termah Dobrna za obisk bazenov in dežele savn (Hotel Vita)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Benda je hotel s tremi zvezdicami, ki se nahaja v središču Savinjske doline v občini Mozirje. Hotel je odlično izhodišče za izlete na vse strani Savinjske doline. Prečudovita Logarska dolina, smučišče Golte, ribolov, planinarjenje, jamarstvo, botanika, šport, kulturna dediščina in še mnogo več bodo navdušili še tako zahtevnega gosta. Gostom hotela so na voljo različne aktivnosti, primerne  tako za posameznike kot za manjše ali večje skupine. 


Hotel odlikuje dobra hrana, ki jo pripravljajo izvrstno usposobljeni kuharji, prisrčna gostoljubnost in prijetno okolje. Gostom je na voljo 42 opremljenih sob, med njimi tudi 6 družinskih sob z dvema ločenima sobama. 22 sob ima zakonsko posteljo; od tega so v 9 sobah zakonske postelje podaljšane (2,30m), 8 dvoposteljnih sob pa ima dve enojni postelji. Ker je v štirinajst sob možno namestiti dodatno ležišče, ima hotel skupaj 101 udobnih ležišč. Vse sobe imajo satelitsko televizijo, telefon in balkon. V hotelu je manjšim ali večjim skupinam na voljo moderno opremljena kongresna dvorana. Za športne aktivnosti je na voljo fitnes soba, športno igrišče, tenis, odbojka, kegljišče, jahanje, vrt/travnik.


Med bivanjem v hotelu Benda lahko izkoristite številne naravne danosti in kulturne znamenitosti, ki se nahajajo širše v Savinjski dolini. Za vse smučarske navdušence je tukaj znano smučišče Golte, ki se v poletnem času prelevi v pravi raj za planinarjenje. V neposredni bližini hotela se nahaja park cvetja - Mozirski gaj, ki je najlepši botanični vrt v Sloveniji. Tu bodo uživali tako mlajši kot starejši obiskovalci. Za ljubitelje naravnih znamenitosti bo zelo zanimiva Snežna jama, v kateri je preko celega leta temperatura pod 0 stopinj Celzija (za obisk so obvezna topla oblačila). Logarske doline bodo veseli vsi, ki imajo radi čist zrak in prelepo naravo, kolesarji pa bodo tu našli veliko možnosti za prijetne kolesarske izlete. V neposredni bližini Mozirja se nahaja kraj Nazarje, ki navdušuje ljubitelje kulturnih znamenitosti. Tu so muzej, spomeniki NOB, samostani, cerkve in spomeniško zaščiteni objekti. Poleg kulturnih znamenitosti se Nazarje ponaša z veliko naravnimi znamenitostmi, predvsem so to jame. Pravi ribolovci lahko uživajo ob reki Savinji, ki teče v neposredni bližini hotela. Poleg ribolova nam reka Savinja omogoča še kopanje, veslanje in rafting.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.