Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA SAN PAOLO WELLNESS & SPA HOTEL, San Gimignano, Siena, Toskana, Italija - 364 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

VILLA SAN PAOLO WELLNESS & SPA HOTEL, San Gimignano, Siena, Toskana, Italija - 364 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Romantičen Spa Resort v San Gimignanu je idealna destinacijaza tiste, ki si želijo oddiha na najvišji ravni, vendar neformalno in sproščenonastanitev, namenjeno dobremu počutju. Očarljiv Resort se nahaja na eni izmednajlepših lokacij v Toskani: San Gimignanu, ki spada pod svetovno Unescovo dediščino.Celotna konstrukcija je sestavljena iz različnih arhitekturnih rešitev, odnajstarejših delov, ki so spretno obnovljenih, do bolj moderne osrednjestrukture sredi narave.


Posestvo pokriva površino približno 3 hektarjev; staro inzelo lepo oljko obdaja najnovejša, osrednja struktura, v kateri so nameščenisprejemnic, sobe, restavracija, bivalni prostor in večnamenski prostori, kottudi SPA.


Villasanpaolo je oaza, ki se nahaja med starodavnimi oljkamina vrhu hriba s pogledom na čudovito dolino.


Prečudovit zunanji bazen s prostornim vrtom in barom senahaja na enem izmed najlepših mestih, ki ponuja prostor za počitek, medtem kouživate v čudovitem pogledu na zgodovinsko mesto 100 stolpov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.