Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Masaža pri Alenki: Masaža telesa in obraza z olji cimeta, vanilije in pomaranče (60 min.) le 19 €

Masaža pri Alenki: Masaža telesa in obraza z olji cimeta, vanilije in pomaranče (60 min.) le 19 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Božanska masaža celega telesa in obraza z eteričnimi olji cimeta, vanilije in pomaranče, v kateri boste celih 60 minut neskončno uživali sami ali pa vam ljubi osebi, kateri masažo lahko podarite. Najlepše je podariti tisto, kar bi...



Kaj ponudba vključuje?
Masaža celega telesa 60 min. in obraza z eteričnimi olji cimeta, vanilije in pomaranče (50 min. masaža celega telesa in 10 min. masaža obraza).Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.2.2017.*Opis ponudbe
Pred nami je čas prehladov, bolezni, slabega počutja. Dnevi brez sonca nam povzročajo različne težave. Ostanite v formi in zdravi, zato si privoščite odlično masažo, ki vas bo pomladila in vam vrnila svežino.
Tokratna ponudba je kot nalašč za tiste, ki želite sprostiti svoje telo in uživati v izredno blagodejni masaži, po kateri se boste počutili kot prerojeni. Privoščite si sproščujočo masažo, ki je sestavljena iz masaže celega telesa (50 min.) in masaže obraza (10 min.).
Podarite si sprostitev, ki jo vaše telo potrebuje po napornem delovnem dnevu ter se pustite razvajati spretnim rokam maserke z dolgoletnimi izkušnjami. Masaža je ena izmed najenostavnejših in najstarejših zdravilnih terapij, ki ima številne pozitivne učinke na fizično in psihično počutje. Usmerjena na tiste dele telesa, kjer je prisotna bolečina ali napetost v mišicah. Ta božanska masaža, v kateri boste celih 60 minut neskončno uživali, je tudi odlično darilo, zato lahko tudi drugim podarite tisto, kar bi želeli imeti tudi sami: darilo za telo in dušo.
CIMET: Cimetovo eterično olje deluje grelno, krepilno, obnovitveno in poživljajoče.VANILIJA: Ker je vanilija bogata z antioksidanti, sproža pri ljudeh dobro počutje - tako kot čokolada! POMARANČA: eterično olje pomaranče deluje protidepresivno, antiseptično in poživljajoče. Je blag astringent (krči žilice in oži pore) in pomaga pri odvajanju toksinov iz telesa.
ZAKAJ MASAŽA Z ETERIČNIMI OLJI?Ker vsebujejo kisik, ki pomaga telo oskrbovati z hranilnimi snovmi,ker stimulirajo imunski sitem, ker so močni antioksidanti, ker razstrupljajo celice in kri, ker spodbujajo fizično, čustveno in duhovno udobje, ker dvigujejo razpoloženje,ker pomirjajo, ker uravnovešajo razpoloženje, ker uničujejo bakterije, ker uničujejo viruse, ker dvigajo življenjsko moč, ker odpravljajo negativna čustva,ker pospešujejo regeneracijo tkiv.
Nasveti Mestoidej:
na masažo pridite čisti in sveži,2h pred masažo ne zaužijte težjih obrokov,1h pred masažo spijte pol litra vode, ravno tako v roku 1h po masaži,na masažo pridite nekaj minut prej, da se umirite.Plačajte le 4 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 60-minutna masaža celega telesa z eteričnimi olji cimeta, vanilije in pomaranče vas bo stala le 19 €, namesto 35 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 4 €, preostalih 15 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 040 972 322 ali alenka.macuh@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika - obvezna identifikacija z natisnjenim potrdilom.Lokacija izvajanja storitve: Rimska cesta 35, 3311 Šempeter.Ponudba velja za 1 osebo.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.2.2017, razen 24.12. in 25.12.2016 ter 31.12.2016 on 1.1.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 15 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Masaža pri Alenki Kontaktni podatki: 040 972 322 ali alenka.macuh@gmail.com Lokacija ponudnika: Rimska cesta 35, 3311 Šempeter


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.