Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hiša Berdnik: Zimski oddih pod Kamniškimi planinami, do -51%. Vključeno SPA razvajanje!

Hiša Berdnik: Zimski oddih pod Kamniškimi planinami, do -51%. Vključeno SPA razvajanje!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prelepe zimske dni lahko preživite pod Kamniškimi planinami, kjer vas bo sproščal pogled na čudovite Alpe in nežno božal vetrič s planin! Na izbiro 2 ali 3-dnevni oddih v Hiši Berdnik z razvajanjem v finski savni in jakuzziju za 2...



Kaj ponudba vključuje?
Na voljo 2 ali 3-dnevni oddih z razvajanjem: 2 DNI za 2 osebi -51%:1x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom ali v apartmaju brez zajtrka za 2 osebi,Le 49 €, namesto 100 €! 3 DNI za 2 osebi -50%:2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom ali v apartmaju brez zajtrka za 2 osebi,Le 80 €, namesto 160 €! Obe ponudbi vključujeta:2-urno razvajanje v finski savni in jakuzziju (masažna kad) za 2 osebi,uporaba prostora za sprostitev,sadje in čaj,Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.2.2017.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Družinsko vodena hiša »Berdnik« ima svoje gnezdo v dolini Kamniške Bistrice, v neokrnjeni naravi, na sončni jasi tik ob gozdu, nedaleč stran od spodnje postaje nihalke Velika planina. Niso hotel, so pa prijeten družinski objekt s srcem in dušo, kar je najihova velika prednost. So pravi naslov za ljudi, ki so željni sprostitve in razvajanja v manjšem objektu sredi narave. S prijetno in toplo osvetlitvijo nudijo gostom občutek domačnosti tudi daleč stran od doma.
“Kdor želi si odpočiti, mora v našo hišo priti!” pravijo v Hiši Berdnik! To jesen se odpočijte pod Kamniškimi planinami, kjer vas bo božalo sonce, sproščal pogled na čudovite alpe in nežno božal vetrič s planin. Poleg čudovitih pohodov priporočamo tudi ogled znamenitosti v dolini Kamniške Bistrice, kot so Plečnikov dvorec spominski park in slap Orglice. Lahko se opravite na krajši sprehod, daljši pohod v hribe (označene poti) ali pa odkolesarite do izvira reke Kamniška Bistrica (slika 6 in 8). Presunila vas bo tudi soteska Predaselj (slika 9) Za romantike pa je na voljo intimen prostor s savno in jacuzzijem, ki ga najamete za večerno sproščanje*. Plačajte le 10 € (2 DNI) ali 16 € (3 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2 ali 3-dnevni oddih v Hiši Berdnik z vključenim razvajanjem, za 2 osebi, vas bo stal že od 49 €, namesto 100 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostal znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Hiša Berdnik: 3-urno romantično wellness razvajanje 2 osebi le 29,90 €!
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 041 315 701.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kamniška Bistrica 4b, 1242 Stahovica.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 28.2.2017.Sobe in apartma so na voljo na dan prihoda po 14. uri, na dan odhoda do 11. ure.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 39 € (2 DNI) ali 64 € (3 DNI).Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Hiša Berdnik Kontaktni podatki: 041 315 701 Lokacija ponudnika: Kamniška Bistrica 4b, 1242 Stahovica


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.