Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL ANTARES, Piancavallo, Italija - 460 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

HOTEL ANTARES, Piancavallo, Italija - 460 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Antares 4* senahaja na mirni in sončni lokaciji, v neposredni bližini dvorane za drsanje inblizu smučarskih stez ter 200 metrov od vlečnice, ki vas pripelje doitalijanskega smučišča Piancavallo!


Piancavallo je majhno smučišče na nadmorski višini med 1245m in 1865 m, primerno je za začetnike, izkušene smučarje ter za družine zotroki, saj se vse nahaja blizu. Smučišče ima 11 vlečnic, 18 smučarskihstez, številne šole smučanja, otroški park, drsališče ter zimsko golf igriščena odprtem. Zaradi bližine je to popolna izbira za kratek smučarski oddih.


Hotel Antares je zgrajen v skladu z najnovejšimiarhitektnimi načeli in v skladu z vzorci, ki odražajo lokalne vrednosti inkulturo. Hotel, sprejemljivega cenovnega ranga, razpolaga z 62 prostranih sob zbalkonom in pogledom na Monte Cavallo in vzhodne Dolomite, v njih pa bostenašli vse, kar je potrebno za prijeten zimski oddih. Restavracija hotela vas bodočakala s prijetnim vzdušjem. V hotelu je tudi bar, ki bo vaše večere polepšals skodelico vroče čokolade. Nova wellness cona hotela vas vabi v finsko in biosavno, turško kopel s kromo terapijo ter v kotiček za sproščanje.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.