Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HERITAGE HOTEL KRONE, Ilidža, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 180 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

HERITAGE HOTEL KRONE, Ilidža, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 180 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Krone/Krona senahaja v najlepšem delu Sarajeva, področju, ki so ga ljudje naseljevali že pred5000 leti, to je v nekdanji rimski provinci, mestu pod soncem, ki je zdravilo ssvojimi čudežnimi izviri. Prav zaradi tega je dobilo ime Ilidža, kar bi vprevodu iz turščine pomenilo: zdravilooziroma tisto, kar človeka zdravi.


Od zelene oaze naIlidži do njenega Vrela pelje znano sprehajališče posajeno z drevesi platan inkostanjev v dolžini 3,5 km. Pod tem tunelom naravne lepote se peljejo starivagoni.Nad drevesiprepletenega z visokimi krošnjami, se skrivajo vrhovi gore, ki v svojem naročjuskriva izvir reke Bosne, po kateri je cela država poimenovana.


Hotel Krone je starastavba, zgrajena leta 1907. V njenih temeljih so zarezani spomini naaostro-ogrsko preteklost Bosne in Hercegovine, kjer se skriva pozabljena zgodbao prepovedani ljubezni nekronanih vladarjev, Sophie in Franca Ferdinanda.


Hotel Krone je delkulturne dediščine in razpolaga s 26 sobami, ki vključujejo 12 Deluxe Double sob, 8 Superior Queen sob in 6 SuperiorKing sob.



Gostomje na voljo tudi zasebni spa center Aqua S … Izdelan je v slogu starih rimskihkopalnic, ki so bile simbol Ilidže v času Rimskega cesarstva.


Po sproščanju v savni se lahko ustavite v luksuzno opremljeni restavraciji, ki se nahaja vzelenju prečudovite narave. V restavraciji se pripravljajo mednarodne jedi ssestavinami organskega porekla.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.