Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Aktiven oddih v osrčju Pohorja: apartmajska hiša Bolfenk **** v idiličnem alpskem slogu - 2 nočitvi za do 5 oseb

Aktiven oddih v osrčju Pohorja: apartmajska hiša Bolfenk **** v idiličnem alpskem slogu - 2 nočitvi za do 5 oseb

21%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Doživite dih jemajočo naravo in nepozabne razglede po gorah.


APARTMAJI Bolfenk ****
Apartmajska hiša Pohorje

Apartmajska hiša Bolfenk je hiša v kateri boste doživeli aktiven oddih v osrčju Pohorja. V apartmajski hiši se nahajajo apartmaji za 2 do 8 oseb, umeščeni so tik ob robu pohorskih gozdov, smučarskih prog ter prog za Bike park. Doživeli boste dih jemajočo naravo in nepozabne razglede po gorah. Sproščenost, dobro počutje in domačnost vas bodo obdajali na vsakem koraku.
Apartmajska hiša Bolfenk**** se nahaja na 1050 metrov nadmorske višine, v naselju Bolfenk, oddaljena le 150 m od zgornje postaje gondolske vzpenjače in Bike parka Pohorje.

Prijeten in umirjen alpski ambient

V prostornih in okusno opremljeni apartmajih v slogu alpske koče in sobah boste deležni prav vsega udobja, ki ga na aktivnem „odklopu“ potrebujete, saj vam bo poleg izbrane opreme in detajlov na voljo dnevni prostor s kuhinjo in kaminom, v kateri vas čaka popolna oprema za pripravo vseh dnevnih obrokov. Za udobje je poskrbljeno v sodobno opremljenem spalnem delu s prijetno posteljnino in kopalnico, sprostili pa se boste lahko tudi na terasi s pogledom na Pohorsko gorovje.

Apartma 2+3
Se ponaša z velikostjo 60m2 in obsega: dnevno sobo s sedežno garnituro z izvlečnim dvojnim ležiščem, kamin, kuhinjo z jedilnim kotom, spalnico z zakonsko posteljo in dodatnim izvlečnim ležiščem, kopalnico s straniščem in balkonom oz. teraso.

Vzemite si čas v jesensko zimskih dneh in se z družino ali prijatelji odpravite na Pohorje, kjer se nahaja osvežujoča ter pristna narava pod vrhovi mariborskega Pohorja.

Apartmajsko naselje nudi možnost izposoje smučarske opreme, ogrevano shrambo za smuči in smučarske vozovnice. Najamete lahko kolo ali pa se odpravite na pohod. Na voljo je tudi smučarska šola. Apartmaji so zlahka dostopni z avtomobilom, s taksijem ali kabinsko žičnico. Na razpolago je tudi brezplačno parkirišče.

V naselju Bolfenk se nahajajo: trgovina, restavracija, gorski Wellness center Bolfenk˛kjer v Spaju nudijo različne masaže, nego telesa in obraza, notranji bazen, ter turško in finsko savno. Celo leto pa vam številni bližnji hoteli in planinske koče, nudijo bogato kulinarično ponudbo pohorskih jedi.


Doživite dih jemajočo naravo in nepozabne razglede po gorah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.