HOTEL HUM, Laško, Slovenija - 138 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

redna cena
198,00
popust
-30%
cena s popustom
138,00
rezerviraj za
20,00
Ponudba je že
POTEKLA


V srcuneokrnjene narave Savinjske doline, ob prijetnem šumenju gozdov in osvežujočempršu reke Savinje vas pričakuje pravi mali raj na zemlji. Pod jasnim modrimnebom se boste lahko predajali sončnim žarkom, napolnili pljuča s svežim zrakomin prisluhnili petju ptic in čričkov … Naj vas navdihne sanjarjenje brezskrbnih noči!


Hotel Hum velja za mestni hotel z dolgoletnotradicijo. Nahaja se v centru Laškega, v neposredni bližini železniške inavtobusne postaje. Lokacija omogoča številne možnosti pohodništva, obiske znamenitostiv Laškem in okolici, kjer so urejene številne kolesarske in tematske poti, hkratipa je odlična priložnost za razvajanje v Thermani Laško.


Pivnica hotela Hum je edina v Sloveniji, kiponuja nefiltrirano Laško pivo, varjeno po starodavnem receptu, iz njihove kavarniceCafe Aina pa vsako jutro omamno diši po jutranji kavici in sveže pečenihrogljičkih.


Vabljeni na popoldansko sprostitev na terasohotela, kjer se lahko brezskrbno prepustite sončnim žarkom, vaši malčki pa sepoigrajo v igralnem kotičku hotelske terase.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Jagoče 3d, Laško / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Jagoče 3d, Laško / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Jagoče 3d, Laško / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Trg Svobode 1, Laško / Savinjska
PRIPOROČAMO!
Planina na Pohorju 36 a, Zreče / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL HUM, Laško, Slovenija - 138 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi"
Lokacija
Laško

Trg Svobode 1
3270 Laško
SlovenijaVreme Laško

ob 10:32

8°C
Laško

danes

-2 / 23
Laško

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust