Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pri Vidrgarju 3*: 3-dnevni oddih s polpenzionom ter smučarskimi kartami le 149 € za 2 osebi. Vključeno tudi savnanje!

Pri Vidrgarju 3*: 3-dnevni oddih s polpenzionom ter smučarskimi kartami le 149 € za 2 osebi. Vključeno tudi savnanje!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite čudovit zimski oddih v gostišču Pri Vidrgarju, kjer vam nudijo 3-dnevni paket z vključenimi 3-mi smučarskimi kartami za smučanje na manjšem smučišču z umetnim zasneževanjem, ki najmlajšim in nezahtevnim smučarjem...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi,pijača dobrodošlice,3x smučarska karta za 2 osebi,2-urni zasebni najem savne,brezplačen Wi-fi internet,brezplačno parkirno mesto.Ugodnosti za kupce Mestoidej:10 % popust na šolo smučanja (info na 041 557 486),10 % popust na masažo po izbiri.Otroci do 6. leta BREZPLAČNO*.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 20.3.2017.*Opis ponudbe
Gostišče s prenočišči “Pri Vidrgarju” 3* boste našli v osrčju Slovenije, ki je odlično izhodišče za ogled znamenitosti in odkrivanje njenih lepot. Priporočamo tudi ogled okoliških znamenitosti, kot so Vače, kjer so našli Vaško situlo, ki je najstarejši staroslovenski simbol, ostanki Valvasorjevega gradu Medija, kolesarskih in sprehajalnih poti ali pa sprostite svoj adrenalin v Pustolovskem parku GEOSS, ki se nahaja le korak stran od geometričnega središča Slovenije GEOSS.
Če se želite odmakniti od mestnega vrveža, je Gostišče Vidrgar prava izbira, saj je iz Ljubljane oddaljen le 35 km. Doživite čudovit zimski oddih, kjer vam nudijo 3-dnevi paket z vključenimi 3-mi smučarskimi kartami za smučanje na manjše smučišču z umetnim zasneževanjem, ki najmlajšim in nezahtevnim smučarjem ponuja enkratne užitke na snegu. Ponudba vključuje tudi polpenzion za in 2-urni vstop v savno za 2 osebi. Koriščenje možno tudi v času zimskih počitnic.
Nastanjeni boste tik ob gostišču v prijetni in topli dvoposteljni sobi depandanse, kjer vas bo pričakala pijača dobrodošlice. Sobe nudijo kopalnico s tušem in straniščem, TV in radio, telefon, dostop do interneta in nekatere tudi balkon.
V sprostitvenem kotičku se boste razvajali v zasebni savni, ki bo za 2 uri samo vaša in zajema lasten prostor s savno, tušem in počivalniki. Savnanje toplo priporočamo za krepitev imunskega sistema, čiščenje kože, pospešitve prekrvavitve, pospeševanje izločanja strupenih snovi iz telesa. Gostišče nudi tudi pestro izbiro odličnih masaž ob doplačilu.
Mestoidej kupci o ponudniku: "Prejšnji konec tedna sva izkoristila bon Pri Vidrgarju in kot sem obljubila, vam posredujem najine vtise. Bilo je res lepo. Prijetna ponudba, postrežba, ustrežljivost in prijaznost osebja so le eni izmed teh lepih in nepozabnih vtisov, ki sva jih odnesla s seboj domov, ter priporočila naprej. Verjamem, da se še vrneva tja, morda prav kmalu. Tam takoj dobiš občutek domačnosti, ki sledi trendom, novostim...kar prijetno preseneti. Tako sva preživela lep konec tedna, umaknjeno od vsega vrveža, se lahko za nekaj časa popolnoma "odklopila’’ -V. C., 5.12.2016
Na večerjo se boste odpravili v gostišče z bogato družinsko tradicijo, ki ima svoja vrata odprta že od leta 1966.
Plačajte le 20 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni paket z vključenimi 3-mi smučarskimi kartami za smučanje Pri Vidrgarju za 2 osebi, vas bo stal le 149 €, namesto 254,40 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 20 €, preostali znesek 129 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Pri Vidrgarju 3*: VIP zakup savne s penino in večerja -53%
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 03 56 75 150 ali info@vidrgar.si.Za informacije glede šole smučanja pokličite na 041 557 486.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Vidrga 4, 1252 Vače.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 20.3.2017 (oz. dokler bo na smučišču sneg) razen od 24.1.2017 do 6.2.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 129 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa: 0,54 €/osebo/dan.*Otroška doplačila in popusti: Otroci do 6. leta brezplačno, za otroke od 6. do 15. leta v sobi s starši velja 50% popust, za 3 otroke v svoji sobi velja 30% popust.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Pri Vidrgarju 3* Kontaktni podatki: 03 56 75 150 ali info@vidrgar.si Lokacija ponudnika: Vidrga 4, 1252 Vače


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.