Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Eko Vas Kotli: Zimski oddih v pravljični EKO vasi, do -51%

Eko Vas Kotli: Zimski oddih v pravljični EKO vasi, do -51%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Eko Vas Kotli - popolna oaza miru, sredi čudovite narave v središču Istre, kjer kraljuje reka Mirna – vaša TOP izbira za super oddih. Čudovit oddih v prenovljeni in pravljični kamniti hiški iz 18. stoletja že od 118 €, namesto...



Kaj ponudba vključuje?
Na voljo 3 ali 4-dnevni oddih za 2 osebi. 3 DNI za 2 osebi -51%:2x nočitev v EKO kamniti hiški za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 15.4.2017.Le 118 €, namesto 242 € za 2 osebi! NOVOLETNI PAKET, 4 DNI za 2 osebi -51%:3x nočitev v EKO kamniti hiški za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 29.12.2016 do 4.1.2017.Le 232 €, namesto 474 € za 2 osebi! Obe ponudbi vključujeta:Bivanje v EKO hiški s sodobno opremljenim pohištvom iz lesa ter moderno opremo (LCD TV),uporabo posteljnine in brisač,uporabo steze za balinanje vse dni bivanja,uporabo žara in drv za žar vse dni bivanja,uporabo otroškega igrišča (od 1.4.2016 dalje) vse dni bivanja,brezplačna prijava in končno čiščenje.brezplačni Wi-Fi internet,brezplačno parkirno mesto.Vsaka hiška ima istrski kamin.**Povabite prijatelje in se pri ponudniku pozanimajte za možnost večjih hišk.*Otrok do 6. leta brezplačno!***Ugodnosti za goste Mestoidej:10 % popust v Konobi Kolinaze (4 km stran) ter 10 % popust za koriščenje storitev v Istarskih Toplicah.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 15.4.2017.Opis ponudbe
Prepustite se toplemu objemu narave reke Mirne in magične vasi Kotli ter sprostite telo in duha v magični hiški iz 18. stoletja. Pričakuje vas enkraten oddih v hiškah za 2, 3, 4 ali 6 oseb. Zberite družbo ali družino in se odpravite na rajski oddih v eno izmed najbolj priljubljenih izletišč v Istri. Etno vas Koti šteje vse skupaj 15 kamnitih hišk, ki segajo v 18. stoletje. Leta 2011 so obnovili 8 kamnitih hiš, ki sedaj vabijo goste iz celega sveta. Hiške so ohranile prvotni izgled iz preteklih časov in so hkrati lepo in sodobno opremljene. Imajo vse potrebno za super oddih v čudovitem ambientu. V vsaki hiški vas pričakuje opremljena kuhinja, jedilnica, kopalnica in bivalni prostor ter ena ali več spalnic. Izberite število potrdil, ki jih potrebujete in vas bodo glede na število oseb namestili v hiško za 2, 3 4 ali do največ 6 oseb! Zelena notranjost Istre bo navdušila vse ljubitelje narave in sprostitve, saj je idealna za sprehajanje, kolesarjenje ali pohodništvo. Čez vas Kotli gre pohodniška pot, ki ob reki Mirni pelje vse do Buzeta. Na pot se podajte peš ali z kolesom in uživajte v filmskih prizorih narave: slapovi, jezera, vasice in kanjoni. V bližini vasi lahko uživate tudi v jahanju, saj je ranč oddaljen le nekaj kilometrov, iskanju tartufov ali špargljev, sprostitvi v Istarskih Toplicah, plezanju, adrenalinskem letu z balonom na topli zrak ali z letalnim padalom z bližnje planine ter igranju golfa. Vsekakor pa ne smete zamuditi niti obisk znanega mesta Motovun ter najmanjšega mesta na svetu Huma. Enkraten oddih, ki vas popolnoma sprostil in popeljal na potovanje v preteklost, v magične čase življenja v kamnitih hiškah. Plačajte le 20 € (3 DNI) ali 40 € (4 DNI-novoletni paket) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih za 2 osebi v avtentični kamniti hiški vas bo stal že od 118 €, namesto 242 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na info@istra-kotli.com ali +385 98 228 432 in +385 99 296 5337.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kotli, 52425 Roč, Hrvaška.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.4.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni po predhodnem dogovoru s hotelom.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:98 € (3 DNI) ali 192 € (4 DNI-novoletni paket)Doplačila: Turistična taksa: 1,33 € oseba/dan.***Otroška doplačila in popusti: Otrok do 6. leta, brezplačno, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši (potrebno je le doplačilo za posteljnino), doplačilo za otroka starejšega od 15 let ali odraslo osebo znaša 40 € (3 dni) ali 60 € (4 dni) – bivanje v hiški za 3 osebe. Hišni ljubljenčki: 5 €/ljubljenček/dan.*Večje hiške so proti doplačilu, informacije pri ponudniku. Najem koles: 10 €/oseba. V kolikor gosti uporabljajo kamin na drva v hiški, potrebno je doplačilo za drva (10 € na sobo na dan).Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Eko Selo Kotli Kontaktni podatki: info@istra-kotli.com ali +385 98 228 432 in +385 99 296 5337 Lokacija ponudnika: Kotli, 52425 Roč, Hrvaška.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.