Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3 DNEVNI WELLNESS ODDIH ZA DVE OSEBI V SARAJEVU, HOTEL HOLLYWOOD**** + TERMALNA RIVIERA ILIDŽA: 2x nočitev/2 osebi z zajtrkom + neomejeno koriščenje bazena, savn, biljardnice in fitnesa! AKCIJA 77€ namesto 192€

3 DNEVNI WELLNESS ODDIH ZA DVE OSEBI V SARAJEVU, HOTEL HOLLYWOOD**** + TERMALNA RIVIERA ILIDŽA: 2x nočitev/2 osebi z zajtrkom + neomejeno koriščenje bazena, savn, biljardnice in fitnesa! AKCIJA 77€ namesto 192€

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • PONUDBA ZAJEMA SUPER WELLNESS ODDIH V SARAJEVU, ZA 2 OSEBI ALI DRUŽINO. MOŽNOST KORIŠČENJA KUPONA VSE DO NOVEGA LETA !

  • 3 dni/2 nočitvi z zajtrkom za DVE OSEBI v dvoposteljni sobi
  • Kuponi se lahko združujejo v VEČDNEVNI ODDIH. 
  • Rekreativna hotelska vsebina: Zaprt bazen, Zunanji bazen, Wellness center, Savna,Whirpooli, Masaža,Turbo solarij, Športna dvorana, Bowling center, Bilijardnica...
  • Neomejena uporaba notanjega pol-olimpijskega bazena, savne in fitnesa.
  • ena vstopnica po osebi za vstop v Termalno Rivijero Ilidža, v neposredni bližini hotela!
  • kupon je veljaven do 29.01.2017, razen za Silvestrski vikend!
  • Brezplačen wireless
  • Zagotovljeno brezplačno in varovano parkirno mesto
  • doplačila po hotelskem ceniku: Bowling center, biljardnica, slana soba, hamam, različne masaže, manikura in pedikura
  • otrok do 6 leta, bivanje GRATIS! Otrok od 7-12 let doplačilo 10,50€/ dan, otrok nad 12 let doplačilo 15 €/dan
  • REZERVACIJO OPRAVITE TAKOJ PO NAKUPU KUPONA! Obvezna rezervacija na email info@hotel-hollywood.ba ali na tel: +387 33 77 31 00. Rezervacije se vršijo v skladu z razpoložljivimi kapacitetami hotela.

Hotel Hollywood 4* se nahaja v središču Ilidže, sarajevske zelene oaze, v neposredni bližini obvoznice, mednarodnega letališča in izvira reke Bosne, edinstvenega naravnega dragulja.

Vrhunsko opremljene in prostorne sobe imajo TV/SAT s ponudbo dodatnega razvedrila PAY TV (igrice, filmi …), neposredno telefonsko povezavo, mini bar in wireless. V vrhunsko opremljenih kopalnicah vas bo pričakala savna ali hidromasažna kad ali kabina, sušilec za lase in številni drugi pripomočki najvišjega standarda.

Rekreativna hotelska vsebina:Zaprt bazen,Wellness center,Savna,Whirpooli,Masaža,Turbo solarij, Športna dvorana,Bowling center

ZAKAJ OBISKATI SARAJEVO?

Najzanimivejši del je vsekakor Baščaršija. Stari del mesta, zaprt za promet, poln trgovinic, čevabdžinic, gostiln, gostilniškh vrtov … skratka, sprehod po tem mestnem predelu se lahko zavleče pozno v noč. V bližini Sarajeva, natančneje v Ilidži, kjer se nahaja hotel Hollywood, pa se nahaja tudi izvir reke Bosne, ki je urejen v prijeten park, kjer boste odpočili dušo in telo.

Sarajevo je eno najpomembnejših mest na Balkanu in postaja sodobna evropska prestolnica. Mesto se širi vzdolž reke Miljacke. Obkrožen je z gorami Bjelašnico, Igmanom, Jahorino in Trebevićem, ki ponujajo dobre pogoje za zimske športe. Vsi, ki pa vas šport ne privlači, boste z obiskom Sarajeva lahko uživali ob prepletanju islamskih kultur in zahodnih kulturnih vplivov. Nepozaben je sprehod po tržnici Baščaršija v starem delu mesta, ogled številnih mošej (Begova džamij, Ali paševa džamija, Carjeva džamija), mestne hiše, Narodnega muzeja in Muzeja mesta Sarajevo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.