Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI OPUŠTENO, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 210 EUR - 7x nočitev v studiu za 2 osebi, Brezplačni Wi-Fi

APARTMAJI OPUŠTENO, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 210 EUR - 7x nočitev v studiu za 2 osebi, Brezplačni Wi-Fi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Opušteno Vas vabijo v svoje udobne in tople sobe, v katerih se boste brezskrbno spočili po celodnevnem raziskovanje okolice. Super zabava vas čaka na vrhu Jahorine – tu Vas pričakuje oddih, ki se ga boste z veseljem spomnili! 


Apartmaji Opušteno se nahajajo na nadmorski višini okoli 1700m. Locirani so v neposrednoj bližini steze "Poljice", v centralnem delu vikend naselja. V sami bližini se nahajajo trgovine, kavarne, restavracije in pizzerija. 


Megabon ponudba vključuje nastanitev na Jahorini, olimpijski lepotici, ki je leta 1984 bila gostiteljica Olimpijskih iger. Najvišji vrh je Ogorjelica z 1916 nadmorske višine. Izredna konfiguracija terena, ogromno snega, ugodna klima, steze za alpske discipline in blage strmine (Rajska dolina) uvrščajo Jahorino med najlepše in najbolj znane ski-centre. Povprečno število dni s snežno odejo je 175 dni. Na razpolago vam je več kot 20 km urejenih stez za alpsko smučanje, povezanih s 4 žičnicami in vlečnico, številne šole smučanja in ski-servisi ter izposoja opreme. Obiskovalci lahko uživajo v alpskem smučanju, teku na smučeh, sankanju, nočnem smučanju, prijetnim sprehodim, nakupovanju ter nočnem življenju in bogatih zabavnih programih na Jahorini.


Odločite se za apartma Opušteno in doživite čarobno Jahorino, simbol zimskih olimpijskih iger leta 1984. Smučanje, izleti v naravo, obisk Sarajeva... Oddih, kjer beseda "dolgčas" zagotovo ne obstaja! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.