Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

IDEALNO DARILO ZA VAŠE BLIŽNJE IN PRIJATELJE: EZOTERIČNI POGLED V LETO 2017, SEANSA S KARTAMI, NIHALOM IN VELIKO MERO INTUICIJE, 75 MIN! Studio Kvadrus, LJ!

IDEALNO DARILO ZA VAŠE BLIŽNJE IN PRIJATELJE: EZOTERIČNI POGLED V LETO 2017, SEANSA S KARTAMI, NIHALOM IN VELIKO MERO INTUICIJE, 75 MIN! Studio Kvadrus, LJ!

73%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >SEANSA S KARTAMI, NIHALOM IN VELIKO MERO INTUICIJE - 75 MINUT
Na moje seanse prihajajo ljudje zaradi različnih problemov. Naj pogostejša so vprašanja na temo nesrečne ljubezni, družine in denarja. Znam pa še mnogo več. Zelo me veseli ko vidim srečen in nasmejani obraz, ki se po določeni fazi >>transformiranja<< svojega življenja vrne v naš salon in pripoveduje zgodbo o veliki spremembi na bolje. Priznam, z veseljem sprejmem pohvale.
Moje poslanstvo je pomagati ljudem, še posebej sem občutljiv na ljudi, ki so vam povzročili bolečino. Začutim kdo je nad vami naredil črno magijo, znam jo odpraviti. Odpravljam vsa prekletstva, ki so jih hudobni ljudje >>spustili<< na vas. Ko vam gre na vseh življenjskih področjih slabo, vam lahko podam smernice za prihodnost. Moja energija, sposobnosti duhovnega zdravljenja, izdelava osebnih zaščit in zaščit za prostor kjer živite; to so moje prednosti ( metode) na katere se lahko zanesete. Pomoč nesrečnikom, ki so jih prizadele negativnosti pokvarjenih ljudi. >>Pokvarjenci<< na vsak način želijo vplivati na ljubezen, zdravje, kariero, denar. Preprečite jim to, bodite pred njimi, ozavestite kdo je vaš pokvarjeni in navidezni prijatelj, ki se je infiltriral v vaše življenje (pod krinko prijatelja).
Čas je da pridete na unikatni posvet o vaši preteklosti in predvsem po informacije kako naprej.
KAJ JE EZOTERIKA?
Ezoterika je drugi aspekt na dogajanje okoli vas. Lahko bi se reklo da je veda. Ezoterika se ukvarja z notranjim in ne zunanjim svetom.
Podobno kot matematika, fizika, ali kemija, je tudi ezoterika neko področje človekovega raziskovanja, ki pa se, za razliko od ostalih znanstvenih disciplin, ukvarja z notranjim in ne zunanjim svetom.
Kako poteka seansa?
Pogovor o preteklostiPogovor o sedanjostiPogovor o prihodnostiUgotavljanje stanja z nihalomPogled v prihodnost s pomočjo tarot kart za vedeževanjeNasvetiKavaMorebitna izdelava osebe zaščite ( zmerno doplačilo )Morebitna izdelava zaščite za bivališče ( zmerno doplačilo )Naš vedeževalec vam bo s pomočjo energij vesolja pomagal rešiti skoraj vsak primer.
PRIDITE NA SEANSO, KI JE MNOGO VEČ KOT LE VEDEŽEVANJE.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

TNZ preoblikovanje telesa (spletni...
-28%
OMEJENA KOLIČINA
Streching telesa (spletni program)
-28%
OMEJENA KOLIČINA