Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LEONARDO HOTEL BUDAPEST, Budimpešta, Madžarska - 104 EUR - 2x nočitev v Comfort sobi za 2 osebi, 2x ameriški samopostrežni zajtrk za 2 osebi

LEONARDO HOTEL BUDAPEST, Budimpešta, Madžarska - 104 EUR - 2x nočitev v Comfort sobi za 2 osebi, 2x ameriški samopostrežni zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Leonardo hotel Budapest se nahaja v središču mestnega okoliša Pest, v očarljivi, mirni ulici Ferencváros predela. Ta okoliš je eden najhitreje razvijajočih se predelov Budimpešte, tvori pa tudi del finančnega in poslovnega centra.


Leonardo hotel Budimpešta ponuja 182 udobnih in modernih sob za popolne počitnice. Povezane sobe so odlična izbira za družine. Hotel ponuja tudi 4 sobe za invalidne osebe. Comfort soba na 20 kvadratnih metrih ponuja prijetno notranjost, opremljeno s klimatsko napravo, brezplačnim w-lanom, televizijo, plačljivimi video vsebine, sefom, hladilnikom, mizo, telefonom in gretjem. Kopalnica ima prho ali kad, stranišče in fen.


Odkrijte najživahnejšo zabavo Ráday ulice, le nekaj korakov stran od hotela. Pohajkujte po okoliških ulicah, kjer boste lahko našli veličastno palačo Muzeja umetnosti, »TRAFÓ« Hišo moderne umetnosti, pa tudi Muzej holokavsta. Le nekaj minut vožnje z javnim prevozom stran boste našli znan Vörösmarty trg, baziliko Svetega Petra in parlament.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.