Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Hum: Zasebno romantično razvajanje za PAR le 42€

Hotel Hum: Zasebno romantično razvajanje za PAR le 42€

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Bodita neizmerno romantična in se ponovno zaljubita. Odlična ponudba za vaju, s 3-urnim zasebnim razvajanjem v sobi z zakonsko posteljo in masažno kadjo, penino in sladkim presenečenjem za le 42 €, namesto 60 € za 2 osebi.



Kaj ponudba vključuje?
3-urni najem dvoposteljne sobe z zakonsko posteljo in masažno kadjo,penina (0,375l),sladko presenečenje, sveže sadje,voda.Brezplačno parkirno mesto,brezplačen Wi-Fi internet.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.3.2017.Opis ponudbe
Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko, privoščita si neizmerno razvajanje in se ponovno zaljubita. V ponudbi je na voljo 3-urni najem sobe z zakonsko posteljo in masažno kadjo, prijetno ohlajena penina in sladko razvajanje brbončic. Naj se razvajanje torej prične.
V neposredni bližini Thermane Laško leži Hotel Hum, ki velja za mestni hotel z dolgoletno tradicijo. Lokacija poleg wellness oddiha omogoča tudi številne možnosti pohodništva, obiske znamenitosti v Laškem in okolici. V neposredni bližina pa najdete urejene so kolesarske in tematske poti.
Plačajte le 8 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-urno romantično razvajanje vas bo stalo le 42 €, namesto 60 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 8 €, preostalih 34 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na info@hotel-hum.com ali 082 804 700.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Trg Svobode 1, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 34 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:Turistična taksa.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni, ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Hum Laško, Kontaktni podatki: info@hotel-hum.com ali 082 804 700 Lokacija ponudnika: Trg Svobode 1, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.