Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL SUNCE, Zlatibor, Srbija - 120 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, 3x polpenzion (zajtrk in večerja) za 1 osebo

HOTEL SUNCE, Zlatibor, Srbija - 120 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, 3x polpenzion (zajtrk in večerja) za 1 osebo

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zakaj Zlatibor? Ker Zlatibor lahko vedno ponudi več kot odnjega pričakujemo. Zato, ker očara in začara. In vedno se vrnete nazaj. Ne gledena starost. Je poseben, nepredvidljiv in neverjetno lep. Zakaj izbratinamestitev v Hotelu Sunce? Ker je poudarek na tradiciji, kakovosti in domačemozračju. Sunce, ker se nahaja na pobočju, ki se kar kopa v soncu, ki je kototok, obdan z borovim gozdom.


Namestitev, ki se nahaja le 10 minut peš od središčaZlatiborja, je najboljše priporočilo za bivanje in namestitev na Zlatiborju –je dovolj blizu in dovolj daleč. Zagotovljena je namestitev v sobah, družinskihsobah in namestitev v dvosobnih apartmajih. V restavraciji v 3. nadstropju bosteuživali v okusni in domači hrani ter pogledu na prečudovito naravo. Če si bostezaželeli pijače, pa boste lahko uživali v intimnem ozračju v Lobby baru, ki senahaja v pritličju objekta.


Hotel Sunce vam ponuja vse, kar rabite za nepozaben oddih. Objektse nahaja v mirnem in tihem delu naselja Sloboda, obkrožen je z borovim gozdom.Nahaja se v neposredni bližini središča Zlatiborja, približno 500 metrov jeoddaljen od jezera, a je čisto dovolj skrit od gneče, tako da lahko popolnomauživate v miru in tišini najlepše gore. Kot dodatne storitve ponujajo vse vrstemasaž, bivanje v avanturističnem parku, paintball, vožnjo štirikolesnikov kottudi izlete v najbolj privlačne turistične destinacije v okolici.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.