Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BIO MACA v prahu 150 g "Sanct Bernhard" iz EKOLOŠKE pridelave

BIO MACA v prahu 150 g "Sanct Bernhard" iz EKOLOŠKE pridelave

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>BIO MACA v prahu 150 g, SANCT BERHARD - Čista, ekološka (BIO) maca v prahu iz perujskih Andov
 
Maca spada med rod  kreš (Lepidium meyenii).
Njeni koreninski gomolji so že zelo dolgo cenjeni kot živilo. Naša BIO Maca v prahu se pridobiva iz posušenih korenin (gomoljev) rastline maca, ki jo gojijo v skladu s kontroliranimi ekološkimi smernicami.

BIO Maca v prahu
Ta  je doma v višini perujskih Andov, Maca-o se tradicionalno goji na nadmorski višini približno 4,100-4,500 metrov nadmorske višine, kjer z lahkoto prenese tako veter, hladno podnebje  in agresivno UV sevanje.
Njeni koreninski gomolji so zelo cenjeni med INKI kot živilo že več kot 2000 let. Že približno 2000 let je maca na območju Peruja cenjena tako v tradicionalni prehrani kot tudi v ljudskem zdravilstvu. V zadnjem času pa je maca postala priljubljena tudi v naših zemljepisnih širinah kot živilo, ki vsebuje veliko  hranil in vitalnih snovi.
Naša BIO Maca v prahu se pridobiva iz posušenih korenin (gomoljev) rastline maca, ki jo gojijo v skladu s kontroliranimi ekološkimi smernicami. Skoraj vsa pridelava maca-e v Peruju poteka ekološko, saj tako visoko živijo le redki potencialni škodljivci, kateri pa se mace največkrat ne lotijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.