Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ROYAL PRINCESS HOTEL, Dubrovnik, Hrvaška - 240 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi s pogledom na vrt in z balkonom za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

ROYAL PRINCESS HOTEL, Dubrovnik, Hrvaška - 240 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi s pogledom na vrt in z balkonom za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Luksuzna namestitev v Dubrovniku na prekrasni lokaciji ob morju in golf simulator kličeta na sanjski oddih. Ob vrhunski postrežbi in drugih storitvah je Royal Princess Hotel najboljša izbira vsakega na uživanje in razvajanje pripravljenega gosta.


Royal Princess Hotel je nov hotel verige Importanne Resort, ki je zasnovan za vsakega gosta posebej ter za zagotavljanje vrhunskih storitev in edinstvene postrežbe. Kombinacija hedonizma in čudovitega razgleda na morje so skrivne sestavine naših 54 luksuznih apartmajev. Razkošje boste našli tudi v novo odprti à la carte restavraciji La Castille, ki ponuja lokalne in pazljivo pripravljene mediteranske in dalmatinske specialitete ter skrbno izbrana vrhunska hrvaška vina.


Turistični in poslovni gostje bodo za svoj oddih od vsakodnevnih obveznosti in poslovnih konferenc z veseljem izbrali Royal Princess Hotel, prijazno osebje pa bo zagotavljalo uresničevanje potreb in želja vsakega gosta.


Če ste ljubitelj aktivnih počitnic, Vam Royal Princess Hotel ponuja tudi široko paleto športnih aktivnosti. Zaigrajte golf na edinem virtualnem golf simulatorju v Dubrovniku, vzdržujte kondicijo v sodobno opremljeni telovadnici ali pa poskusite dejavnosti iz širokega spektra vodnih športov, vključno z veslanjem, kajakom in potapljanjem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.