Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Skok Mozirje: Romantični oddih v prestižnem apartmaju le 99 € za 2 osebi! Vključen vstop v Wellness, uporaba savn in masažnega bazena.

Skok Mozirje: Romantični oddih v prestižnem apartmaju le 99 € za 2 osebi! Vključen vstop v Wellness, uporaba savn in masažnega bazena.

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Nepozaben romantični oddih za 2 osebi v prestižnem apartmaju Apartmajske hiše Skok Mozirje, ki stoji na pragu raja, v objemu gozdov Zgornje Savinjske doline. Vključena zasebna uporaba dveh savn, masažni bazen, penina in sveže...



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev za 2 osebi v Apartmaju****,dobrodošlica,1x zasebni vstop v wellness z uporabo dveh savn in jakuzzi s penino (2h) za 2 osebi1x sveže žemljice za dobro jutrokončno čiščenje.Brezplačen Wi-fi internet.Brezplačno parkirno mesto.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2017.Opis ponudbe
Presenetite svojega dragega ali drago z najboljšim 2-dnevnim romantičnim oddihom v prestižnem apartmaju Apartmajske hiše Skok Mozirje, ki stoji na pragu raja, v objemu gozdov Zgornje Savinjske doline. Romantični oddih je primeren za vse generacije. Je tudi iztočnica za aktivno preživetje prostega časa v naravi, v oazi miru med cvetlicami Mozirskega gaja in pod obronki Golt.
V 2-dnevni romantični oddih je vključen zasebni vstop v wellness z uporabo dveh savn in jakuzzija ter penina.
Vsakemu paru se prileže dva dni romantike. Trenutki, ko vse ostalo obstane in ostaneta samo ... vidva. Vzemita si 2 dni in si privoščita nepozaben oddih v Mozirju.
Apartmaji imajo predprostor, kopalnico, kuhinjo z jedilno mizo in s sedežno garnituro (dodatna ležišča), spalnico in lastno teraso s pogledom na južno stran Mozirja. V hiši je tudi ogrevan prostor za smuči, na voljo je najem koles, wellness center in lepotilni studio. Za vaše jeklene konjičke pa je namenjen parkirni prostor pred hišo.
Plačajte le 13 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2-dnevni romantični oddih v prestižnem apartmaju z vključeno zasebno uporabo wellnessa za oba vas bo stal le 99 €, namesto 160 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 13 €, preostalih 86 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na 03 828 0 400, 041 450 450.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 86 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Wellness Skok Mozirje Kontaktni podatki: 03 828 0 400 ali 041 450 450 Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.