Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nordic Hotel Stuttgart Sindelfingen 3*: 3-dnevni oddih z obiskom Porsche in Mercedez-Benz muzeja -52%

Nordic Hotel Stuttgart Sindelfingen 3*: 3-dnevni oddih z obiskom Porsche in Mercedez-Benz muzeja -52%

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpravite se na 3-dnevni oddih in spoznajte čudovito mesto Stuttgart ter obiščite kar dva muzeja svetovno znanih znamk avtomobilov Porsche in Mercedes Benz. Ponudba poleg dveh nočitev z zajtrkom, vključuje še vstopnico za muzeja...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi,1x vstopnica v Mercedes-Benz muzej za 2 osebi,1x vstopnica v Porsche muzej za 2 osebi,1x steklenica penečega vina,brezplačen WI-FI internet.Otroci do 12. leta bivajo BREZPLAČNO*.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 23.12.2017.Opis ponudbe
Šesto največje mesto v Nemčiji, ki se ponaša s številnimi kulturnimi, zgodovinskimi in zabavnimi atrakcijami, med katerimi bo vsakdo zagotovo našel nekaj zase. Od lepot starega mestnega jedra, arhitekture, kulturnih prireditev do muzejev, Stuttgart spretno združuje vse aspekte turistične destinacije. Pričujoča ponudba bo še posebej navdušila ljubitelje hitrih avtomobilov, ki bodo lahko obiskali kar dva muzeja svetovno znanih znamk avtomobilov, Porsche in Mercedes-Benz.
Nordic Hotel Stuttgart – Sindelfingen se ponaša z odlično lokacijo, ki je lahko dostopna tako z javnimi prevoznimi sredstvi ali z lastnim prevozom. S svojo lego blizu železniške postaje in le streljaj od glavne avtoceste Nordic hotel omogoča, da hitro in zlahka dosežete center mesta. Moderen poslovni hotel ponuja svetle in udobne sobe z vso opremo, ki jo boste potrebovali za prijetno bivanje. Ob večerih vam bo prijazno osebje postreglo s prijetno ohlajeno pijačo v hotelskem baru.
Za vse ljubitelje hitrih in prestižnih avtomobilov smo pri Mestoidej pripravili prav poseben paket po izjemni ceni: poleg nočitve v Nordic Hotelu Stuttgart Sindelfingen prejmete tudi 2 vstopnici za Mercedes-Benz muzej, ki je od hotela oddaljen dobrih 24 kilometrov (http://www.mercedes-benz-classic.com), in 2 vstopnici za Porsche muzej, ki se nahaja približno 30 kilometrov od hotela (http://www.porsche.com/museum/en/). Oglejte si začetke in prve modele teh dveh mogotcev, ki skozi razstavo obiskovalca pripeljejo vse do dopolnitev sodobnega časa. Ustavite se ob svojem najljubšem modelu in se načudite izjemnim dosežkom avtomobilske industrije.
Plačajte le 20 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih z vključenim obiskom 2 muzejev, za 2 osebi, vas bo stal le 139 €, namesto 287 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na sindelfingen@nordic-hotels.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Waldenbucher Strasse 84, 71065 Stuttgart Sindelfingen, Nemčija.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 23.12.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 119 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:*Otroška doplačila in popusti:otroci do 12. leta bivajo brezplačno, v kolikor spijo na ležišču skupaj s starši; otroci do 2. leta bivajo brezplačno v otroški posteljici, doplačilo za otroke starejše od 12 let in odrasle osebe na dodatnem ležišču znaša 15 € na dan.Hišni ljubljenčki so dovoljeni brezplačno po predhodnem dogovoru s hotelom.Prijava: od 15:00,odjava: do 12:00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Nordic Hotel Stuttgart – Sindelfingen Kontaktni podatki: sindelfingen@nordic-hotels.com Lokacija ponudnika: Waldenbucher Strasse 84, 71065 Stuttgart Sindelfingen, Nemčija


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA