HOTEL EXCLUSIVE, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 82 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejena uporaba telovadnice

redna cena
179,00
popust
-54%
cena s popustom
82,00
rezerviraj za
16,00
Ponudba je že
POTEKLA


Nedavno odprti Hotel Exclusive **** vas bo dočakal na samem vhodu v mesto Sarajevo. Njegova lokacija omogoča, da se po zabavnem in napornem dnevu umaknete v mirnejši del mesta in uživate v vseh ugodnostih, ki vam jih ponuja hotel.


Hotel je popolnoma nov in zdaj že dve leti skrbi za popolno zadovoljstvo svojih gostov s celega sveta, med katerimi so tudi člani športnih klubov in mednarodnih organizacij, katerim je Exclusive**** postal priljubljeno mesto za bivanje.


Hotel razpolaga z 42 sobami funkcionalnega in elegantnega dizajna, opremljene po najvišjih standardih. Glavna kriterija pri opremljanju sob sta bila udobje in prijetno ozračje. Sobe ponujajo odlično udobje, saj so sobe opremljene z internetno povezavo, satelitsko TV, mini barom, moderno kopalnico in mini sefom. Če se v Sarajevo odpravite z avtomobilom, ga boste lahko brez skrbi pustili na pokritem parkirišču hotela.


V restavraciji Hotela Exclusive**** vam bo vrhunska ekipa pozorno izbrala in predlagala eno od najboljših specialitet, s katerimi se ponaša njihova kuhinja.


Kakovost na vseh področjih – tako bi najbolje označili usluge tega odličnega hotela v gostoljubnem Sarajevu, prestolnici kulture z edinstveno atmosfero, ki je ujeta med preteklostjo in sedanjostjo, in slavi prihodnost in življenje.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

ŠE 2 DNI
Dr. Pintola 23 Ilidža,, Sarajevo
OMEJENA KOLIČINA
Safvet-Bega Bašagića 34
OMEJENA KOLIČINA
Bojnička 100
OMEJENA KOLIČINA
Pijačna 82
OMEJENA KOLIČINA
Zabrđe 5b


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL EXCLUSIVE, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 82 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejena uporaba telovadnice"
Lokacija

Zabrđe 5b
71000
Bosna in HercegovinaVremenska napoved

danes

1 / 20
Slovenija

jutri

2 / 23
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust