OLD BLED HOUSE, Bled, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x 3-urna vstopnica za wellness Astoria Bled

redna cena
159,00
popust
-50%
cena s popustom
79,00
rezerviraj za
14,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Preživite čaroben oddih naBledu v novozgrajenem hotelu Old Bled House, ki se nahaja le 300 m od Blejskegajezera. Uživali boste v tišini in unikatno oblikovanih sobah, saj so vse sobe zgrajenez naravnimi materiali in gostom nudijo edinstveno izkušnjo. Obiščite Bled in odkrijte prečudovitonaravo, ki obdaja jezero.


Hotel ponuja restavracijo in bar. Sobe vključujejo satelitsko televizijo z ravnimzaslonom ter zasebno kopalnico s prho, kopalnimi plašči in z brezplačnimtoaletnim priborom.


V nastanitvi si lahko izposodite kolesa, na voljo pa je tudibrezplačno zasebno parkirišče. Blejski otok je oddaljen 1,8 km, vlečnica BledStraža pa je 800 m stran. Do najbližjega letališča Jožeta Pučnika Ljubljana je30 km. 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Ljubljanska 32, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Izletniška 44, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Ljubljanska cesta 7, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 6, Bled / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "OLD BLED HOUSE, Bled, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x 3-urna vstopnica za wellness Astoria Bled"
Lokacija
Bled

Zagoriška cesta 12
4260 Bled
SlovenijaVreme Bled

ob 15:33

16°C
Bled

jutri

0 / 21
Bled

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust