LUKOV DOM KOPE - SKI PAKET, Mislinja, Kope, Slovenija - 184 EUR - 3x nočitev v sobi II. kategorije za 1 osebo, 3x polpenzion za 1 osebo

redna cena
343,00
popust
-46%
cena s popustom
184,00
rezerviraj za
36,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Na Kopah, v lepi pohorski idili, na nadmorski višini 1300 do 1542 m, vas v prijetni okolici pričakuje Lukov Dom. Čudovita narava ter prijetno in mirno okolje vam nudita obilo možnosti za različno in pestro preživljanje prostega časa. Dom predstavlja popolno odskočno desko za pohode; le 2 uri prijetne hoje po grebenu Pohorja se vam razkrije Ribniško jezero, kjer vas čakajo čarobni prizori neokrnjene narave - lokvanji na črni vodi in bujna flora.


Ta prijazen in domač dom v neokrnjeni naravi Slovenjgraškega Pohorja predstavlja odlično izhodišče za pohode v naravo in številne druge aktivnosti v zeleni okolici. Odlikujejo ga kakovostna namestitev, odlična restavracija, sodoben wellness center ter izjemna lokacija z nepozabnim razgledom. Namestitev v hotelu Luka je odločitev brez tveganja, da bi odhajali nezadovoljni, saj se bo osebje v vseh pogledih trudilo za vaše dobro počutje.


Obiščite še 13 energijskih točk na Veliki Kopi in sprostitev bo popolna - vaš duh in telo bo zagorel v novi luči, poln elastana in brezskrbnosti.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Razborca 65, Mislinja / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Pohorska ulica 59 / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Pot k mlinu 57, Maribor / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Karantanska ulica 26, Maribor / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Hočko Pohorje 133 / Štajerska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "LUKOV DOM KOPE - SKI PAKET, Mislinja, Kope, Slovenija - 184 EUR - 3x nočitev v sobi II. kategorije za 1 osebo, 3x polpenzion za 1 osebo"
Lokacija
Mislinja

Razborca 65
2382 Mislinja
SlovenijaVreme Mislinja

ob 15:23

19°C
Mislinja

jutri

1 / 21
Mislinja

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust