Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Odpravite se na morje v Apartmaje Stella*** za do 8 oseb v Gajani

Odpravite se na morje v Apartmaje Stella*** za do 8 oseb v Gajani

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Preživite nekaj dni ali cel teden v apartmaju izven mestnega trušča in se popolnoma sprostite! Prepustite se neokrnjeni naravi manjše istrske vasice in udobju dobro opremljenega apartmaja.
STUDIO Stella se nahaja v Gvajani v bližini mesta Vodnjan. Apartma je primeren za do 8 oseb. Stanovanje (38m2) je opremljen s klimatsko napravo. SAT TV, žar, otroško igrišče... Morje je oddaljeno le 6 km - zagotavlja počitek in odmik od množice.
Odlična lokacija, primerna za kolesarje. V ceno je vključena pijača dobrodošlice, istrska torta in vino.
VODNJAN
Malo mestece, ki se nahaja v zahodnem delu Istre, samo slabih 11 km od Pulja. Vodnjan je idealno mesto za vas, če ste ljubitelj majhnih mest s srednjeveškim pridihom in prelepe arhitekture. V mestecu se nahaja, kar nekaj lepo ohranjenih renesančnih, ter baročnih hiš, iz obdobja od 15. do 18. stoletja. Poleg tega, pa se v okolici Vodnjana razprostirajo izjemni nasadi vinskih trt in oljk, ki so prava paša za oči. Do plaže pa vas loči le 5 min vožnje. Priporočamo ogled cerkve Sv. Blaža na Župnem trgu! Je najvišja cerkev v Istri, njen zvonik pa meri, kar 62m v višino. V njej so shranjeni munificirani svetiki in deli beneških umetnikov!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.