Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Profesionalno čiščenje zobnega kamna + poliranje zob v Stomatološki ordinaciji Strehovec dr. Jagoda

Profesionalno čiščenje zobnega kamna + poliranje zob v Stomatološki ordinaciji Strehovec dr. Jagoda

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Nasmeh je najlepši make-up, kajne? Lepi, zdravi zobje so veliko bogastvo, za katerega pa moramo skrbeti in ga negovati. Priporočeno je 2-krat letno obiskati zobozdravnika in tako preventivno poskrbeti za svoje zobe.
Zobozdravstvene storitve so vedno dražje in dražje, zato imamo danes za vas odlično ponudbo – profesionalno čiščenje zobnega kamna obeh lokov zob in poliranje v Stomatološki ordinaciji Strehovec dr. Jagoda. Zaradi pitja čaja, vina, kave, kajenja cigaret in uživanja obarvane hrane se zobje postopoma obarvajo in na zobeh se naberejo trde zobne obloge, ki se lahko kasneje spremenijo v zobni karies. Pomembno je, da odstranimo zobni kamen, saj bo tako izgled zob veliko lepši in vaše dlesni in zobje bodo zdravi. 
Z enkratnim obiskom boste s pomočjo čiščenja zobnega kamna imeli bolj zdrav in lepši nasmeh! Ustna higiena je ključ do zdravih in lepih zob! Smejte se več! 
*Ob doplačilu se lahko odločite tudi za peskanje zob, po prehodnem posvetovanju z zdravnico (ne potrebuje ga vsak pacient)!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.